ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Game of Thrones: Η συγκίνηση της «Καλίσι» για το μεγάλο φινάλε! (βίντεο)

Game of Thrones: Η συγκίνηση της «Καλίσι» για το μεγάλο φινάλε! (βίντεο)

Η ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ, η γνωστή σε όλους μας «Καλίσι» αποκάλυψε πως αντέδρασε στην ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Game of Thrones.

Στις 14 Απριλίου ξεκινά ο τελευταίος κύκλος του Game of Thrones και οι εκατομμύρια φανατικοί τηλεθεατές του είναι… στα κάγκελα. Πριν μερικές ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη σεζόν, ενώ σαν επτασφράγιστο μυστικό φυλάσσονται οι εξελίξεις στα επεισόδια που πρόκειται να προβληθούν. Φυσικά αυτό που προστατεύεται πιο καλά είναι το μεγάλο φινάλε.

Και ενώ ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν, ο συγγραφέας του βιβλίου πάνω στο οποίο βασίστηκε το σενάριο του Game of Thrones, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Entertainment Weekly φαίνεται μάλλον απογοητευμένος από το τέλος του Game of Thrones, η Καλίσι μοιράστηκε με τους θαυμαστές της πώς αισθάνεται η ίδια για το μεγάλο τέλος της σειράς.

Η ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar ότι ξέσπασε σε κλάματα μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας της σκηνής. Στην ερώτηση πώς αισθάνθηκε όταν γύρισε την τελευταία σκηνή του Game of Thrones, η Εμίλια Κλαρκ απάντησε:

«Ξεκίνησα να βγάλω … λόγο, όχι γιατί “το παίζω” ηθοποιός αλλά γιατί κάθε φορά που λέγαμε αντίο σε έναν χαρακτήρα, ο David [Benioff] και ο Dan [Weiss] μας έδιναν ένα δώρο και οι συνεργάτες όλοι ήταν εκεί, και όλοι σταματούσαν για να πεις δυο λόγια και ήταν πολύ ωραίο. Κατάφερα να πω τρεις λέξεις πριν καταρρεύσω τελείως. Το κρατάς μέσα σου και το κρατάς μέσα σου και μετά ξέσπασα σε κλάματα σαν τελείως ανόητη. Μετά ανοίξαμε τη σαμπάνια και τότε κατάλαβα ότι το αλκοόλ είναι καταθλιπτικό. Άρα ήταν λιγότερο σαμπάνια εορτασμών και περισσότερο: «Τα καταφέραμε! Φτάσαμε στη γραμμή τερματισμού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bu9MO0xD_h3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.