ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Spoiler Alert: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία στο Survivor!

Spoiler Alert: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ασυλία στο Survivor!

Δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία σήμερα στο Survivor.

Ελλάδα και Τουρκία μάχονται για την ασυλία στο δεύτερο αγώνισμα εκεί όπου θα βγουν και οι… φοβίες της Τουρκάλας παίκτριας, της Σαμπριέ.

Η Σαμπριέ αγωνίζεται με τη Δαλάκα όμως φοβάται να πηδήξει στο νερό… πανικοβάλλεται και καθυστερεί τον αγώνα. Η Κατερίνα Δαλάκα προσπαθεί να βοηθήσει την αντίπαλό της αλλά μάταια και ο Acun βάζει τις φωνές!

Στον πρώτο αγώνα το βράδυ του Σαββάτου (16/03) νικήτρια ήταν η ελληνική ομάδα. Έτσι λοιπόν αν η ελληνική ομάδα καταφέρει να κερδίσει και σήμερα θα πάρει την ασυλία του Survivor γι΄αυτή την εβδομάδα.

Αν όμως η νίκη πάει στους Τούρκους τότε όλα θα κριθούν στην παράταση, δηλαδή σε τρίτο αγώνισμα.

Ο στίβος είναι δύσκολος και το μεγαλύτερο μέρος του αγωνίσματος είναι μέσα στο νερό. Η ομάδα που θα χάσει την ασυλία θα οδηγηθεί στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας και στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού όπου θα γίνει η ψηφοφορία και θα προκύψουν τρεις παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Στον πρώτο αγώνα το βράδυ του Σαββάτου (16/03) νικήτρια ήταν η ελληνική ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ομάδα που παίρνει σήμερα την ασυλία είναι η Ελλάδα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.