ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Μικ Τζάγκερ μετά την επέμβαση στην καρδιά του (φωτο)

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του Μικ Τζάγκερ μετά την επέμβαση στην καρδιά του (φωτο)

Να καθησυχάσει πλήρως τους εκατοντάδες χιλιάδες φίλους και θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας του μετά την επέμβαση στην καρδία στην οποία υποβλήθηκε επιχείρησε ο Μικ Τζάγκερ με φωτογραφία που ανήρτησε στο Twitter.

Στη φωτογραφία ο τραγουδιστής των Rolling Stones ποζάρει με φόντο λευκά λουλούδια σε βόλτα στο πάρκο.

Ο 78χρονος τραγουδιστής υποβλήθηκε στις αρχές Απριλίου σε εγχείριση για αντικατάσταση βαλβίδας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην καρδιά που εντόπισαν οι γιατροί του κατά τη διάρκεια εξέτασης ρουτίνας.

Όπως έχει δηλώσει ο αδερφός του αν οι γιατροί δεν είχαν εντοπίσει το πρόβλημα, «ο Μικ Τζάγκερ θα μπορούσε να είχε πεθάνει».

Ο Κρις Τζάγκερ είχε παρομοιάσει το πρόβλημα υγείας του αδερφού του με αυτό που προκάλεσε το θάνατο του τραγουδιστή των Clash, Τζο Στράμερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συνέβη στον Τζο. Επέστρεψε από τη βόλτα με τους σκύλους του και η γυναίκα του τον βρήκε νεκρό στον καναπέ. Είχε το ίδιο πρόβλημα με τη βαλβίδα. Ο πατέρας του πέθανε από αυτό. Είναι κληρονομικό», είπε ο Κρις και πρόσθεσε: «Όταν είσαι σε μία μεγαλύτερη ηλικία οι γιατροί πρέπει να σου κάνουν όλες τις εξετάσεις. Πρέπει να προσέχεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.