ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Φώτης Σεργουλόπουλος – Με δική του εκπομπή στον Alpha (βίντεο)

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Φώτης Σεργουλόπουλος – Με δική του εκπομπή στον Alpha (βίντεο)

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση! Ο γνωστός παρουσιαστής θα μας καλησπερίζει από την επόμενη σεζόν κάθε μεσημέρι στις 15:00, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Έχοντας δεχτεί πολλές κρούσεις τα τελευταία χρόνια από διάφορα κανάλια, ο ίδιος δεν είχε πει «ναι», καθώς δεν ήταν προτάσεις που τον ενδιέφεραν. Φαίνεται, όμως, πως η πρόταση του Alpha για τη ζώνη 15:00 – 17:00, ήταν αυτή που τον έπεισε κι έτσι ο Φώτης Σεργουλόπουλος από το επόμενο φθινόπωρο θα βρίσκεται και πάλι στις οθόνες μας.

Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του μαγκαζίνο που θα αναλάβει δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Ωστόσο, ακούγεται πως ο νέος τηλεοπτικός ρόλος του παρουσιαστή θα προκαλέσει αίσθηση στο κοινό.Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.