ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ποιοι είναι οι 10 πιο άπιστοι λαοί του κόσμου;

Ποιοι είναι οι 10 πιο άπιστοι λαοί του κόσμου;

Η απιστία, από τα παλιά χρόνια θεωρούνταν θέμα ταμπού και ιδιαιτέρως κατακριτέο, σήμερα όμως, που η κοινωνία είναι πιο ανοιχτή στο θέμα του σeξ και της γενικότερης απελευθέρωσης, οι άνθρωποι τείνουν να δείχνουν περισσότερη ανοχή. Η ιστοσελίδα The Richest αποκαλύπτει τη λίστα με τις 10 πιο… άπιστες χώρες του κόσμου .

1. Ταϊλάνδη – 56%
Με υψηλά ποσοστά στον αyοραίο έρωτα, οίκους ανοχής, την παράδοση του Kik –ενός εθίμου που επιτρέπει στους νέους να μοιράζονται τον χρόνο τους με άτομα του αντίθετου φύλου, χωρίς απαραίτητα να κάνουν σeξ– καθώς και οι παραδόσεις της ανεπίσημης συζύγου, κάνουν το 56% των Ταϊλανδών να παραδέχεται ότι έχει απατήσει τον/τη σύντροφό του.

2. Δανία – 46%
Οι κάτοικοι της Κοπεγχάγης, με αυξημένη σeξουαλική δραστηριότητα ανεβάζουν τα επίπεδα της απιστίας, καθώς ένας στους δύο άντρες παραδέχεται ότι έχει απιστήσει.

3. Ιταλία – 45%
Μπορεί να έχει ένα σχετικά υψηλό ποσοστό απιστίας, όμως φαίνεται πως οι Ιταλοί δεν διαλύουν τους γάμους τους γι’ αυτόν τον λόγο, καθώς η χώρα τους κατέχει τα μικρότερα ποσοστά διαζυγίων παγκοσμίως.

4. Γερμανία – 45%
Μπορεί να δίνουν την εικόνα ενός από τους πιο πειθαρχημένους λαούς, όμως στο θέμα της απιστίας ξεπερνούν τους Γάλλους και τους Ισπανούς.

5. Γαλλία – 43%
Οι Γάλλοι θεωρούν αποδεκτές τις εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ ένα μικρό ποσοστό των αντρών μετανιώνουν για την απιστία τους.

6. Νορβηγία – 41%
Οι Νορβηγοί φαίνεται πως ανθίζουν μαζί με τη φύση, την περίοδο της άνοιξης, καθώς εκείνη την περίοδο έχουν διάθεση για ερωτικές περιπέτειες.

7. Βέλγιο – 40%
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιστοσελίδας γνωριμιών Gleeden, η οποία έχει πάνω από 1,1 εκατ. μέλη, αποδεικνύεται πως οι Βέλγοι, όταν απατηθούν από τους/τις συντρόφους τους, απαντούν με τον ίδιο τρόπο.

8. Ισπανία – 39%
Η 8η θέση της Ισπανίας στη λίστα αυτή μάς εκπλήσσει, λαμβάνοντας υπόψη το φλογερό ταμπεραμέντο του λαού της, όμως αυτό που συγκρατεί τους Ισπανούς φαίνεται πως είναι η μεγάλη επιρροή της καθολικής Εκκλησίας, η οποία θεωρεί την απιστία μεγάλο παράπτωμα.

9. Ηνωμένο Βασίλειο – 36%
Με 1 εκατομμύριο Βρετανούς να αποτελούν μέλη ιστοσελίδων που προωθούν τις εξωσυζυγικές σχέσεις, οι ¶γγλοι μοιάζουν ιδιαίτερα πρόθυμοι να απατήσουν το ταίρι τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

10. Φινλανδία – 36%
Οι Φιλανδοί είναι πολύ μπροστά όσον αφορά την απιστία, καθώς έχουν φανερές παράλληλες εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ 1 στους 5 παντρεμένους αποδείχτηκε πως είχε τουλάχιστον 10 παράλληλες σχέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.