ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Παίκτης του «Power of Love»: «Το “MasterChef” έχει γίνει ριάλιτι ίντριγκας» – Τι λέει για σχέση Ηλία-Μαρίας; (βίντεο)

Παίκτης του «Power of Love»: «Το “MasterChef” έχει γίνει ριάλιτι ίντριγκας» – Τι λέει για σχέση Ηλία-Μαρίας; (βίντεο)

Για την φαινομενική σχέση του Ηλία Κιαζόλι με την Μαρία Μπέη, στο «MasterChef 4», αλλά και το φετινό ριάλιτι μίλησε ο Βασίλης Χαλκιάς, που τον γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love.

«Με τον Ηλία γνωριζόμαστε από το σχολείο. Τον είδα μια μέρα μέσα στο παιχνίδι και μετά άρχισα να το παρακολουθώ. Μιλήσαμε στο Instagram μετά την αποχώρησή του και κανονίσαμε να κάνουμε ένα live και να μαγειρέψουμε παρέα. Ο Ηλίας είναι ένας πολύ καλός μάγειρας, από το σχολείο του άρεσε η μαγειρική. Απ’ όσο γνωρίζω δεν είχε σχέση με τη Μαρία Μπέη, τον ρώτησα και μου είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι φήμες, δεν νομίζω να ισχύει, διαφορετικά θα μου το έλεγε.

Για μένα προσωπικά δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής, έχει γίνει ριάλιτι ίντριγκας. Είναι πολλά τα άτομα που κάνουν ίντριγκα, ένα από αυτά είναι η Κατερίνα, είναι η Μαρία, πιο πολύ αυτές οι δύο. Ξεκάθαρα είναι αυτό για να έχουν προβολή και να φαίνονται. Η Μαρία είναι 20 χρονών και όλο αυτό που κάνει μου φαίνεται πολύ περίεργο να είναι έτσι και στην πραγματική της ζωή.

Το επάγγελμα της Κατερίνας είναι κομμώτρια, οπότε και που έχει φτάσει μέχρι εδώ στο παιχνίδι είναι πάρα πολύ, οπότε ίσως την έχει βοηθήσει πολύ η ίντριγκα που κάνει για να προχωρήσει και να φτάσει μέχρι εδώ», είπε ο Βασίλης Χαλκιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.