
Αρκετές είναι οι φήμες γύρω από τα ζευγάρια στο σπίτι του GNTM, όμως σήμερα έγινε γνωστό ότι ένα εξ αυτών παραμένει και εκτός παιχνιδιού.
Πιο συγκεκριμένα ο λόγος γίνεται για την Μαρία – Αγάπη και τον Αιμιλιάνο, κάτι που επιβεβαίωσε και η Βίκυ Καγιά μέσα από τις δηλώσεις της.
Η Μαριαγάπη και ο Αιμιλιάνο είναι ακόμη μαζί και μετά το τέλος των γυρισμάτων του GNTM. Αυτό φαίνεται και από φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Soula Glamorous και έδειξε το Πρωινό του ANT1. Στο στιγμιότυπο βλέπουμε τον Αιμιλιάνο και τη Μαριαγάπη να ποζάρουν χαμογελαστοί, επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.