Τελικά, ήταν «μεγάλη μπουκιά» το Ιράν...

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους Ρ.Μακρή και Ν.Κοκλώνης – Αντάλλαξαν εξώδικα

Στα δικαστήρια θα λύσουν τις διαφορές τους Ρ.Μακρή και Ν.Κοκλώνης – Αντάλλαξαν εξώδικα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τελειωμό δεν έχει το σίριαλ ανάμεσα στην Ραχήλ Μακρή και το Νίκο Κοκλώνη, με την κόντρα τους να φτάνει σε άλλο επίπεδο αφού αντάλλαξαν ακόμη και εξώδικα.

Η πρώην βουλευτής υποστηρίζει ότι δεν της έχουν κατατεθεί τα χρήματα που αναγράφονταν στη σύμβασή της για τη συμμετοχή της στο J2US, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης απαντά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι έχει λάβει όλα τα χρήματα.

«Η Ραχήλ Μακρή ζητά τα χρήματα μέχρι τη λήξη της σύμβασης. Η σύμβασή της λύθηκε στις 23/11 μετά από απαίτηση της παραγωγής. Ζητάει τα χρήματα από το πρώτο επεισόδιο μέχρι και τη λήξη της σύμβασης. Έρχεται όμως η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη που λέει ότι για λόγους προγραμματισμού, η σύμβαση μπορεί να λυθεί ανά πάσα στιγμή.

Ο Νίκος Κοκλώνης υποστηρίζει ότι τα χρήματα έχουν καταβληθεί προτού καν γίνει το εξώδικο. Έχουν καταβληθεί χρήματα όχι για το ένα επεισόδιο, αλλά και για τα πέντε», αναφέρθηκε σε πρωινή εκπομπή.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.