
Ήρωας της Ρωσίας στον πρώτο πόλεμο της Τσετσενίας και θύμα ενέδρας ισλαμιστών στον Α’Πόλεμο είναι ο πατέρας της διαγωνιζόμενης Ανούς στο MasterChef 5.
«Ο μπαμπάς μου θεωρείται εθνικός ήρωας, για εμένα όμως είναι η μαμά μου ήρωας. Τον έχασα σε έναν πόλεμο. την Τσετσενία προς τη Ρωσία, τους έστησαν ενέδρα και τους πυροβόλησαν. Φυσικά και είναι δολοφονία, φυσικά και είναι σκληρό. Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ καλός άνθρωπος, δίκαιος άνθρωπος, μας αγαπούσε πάρα πολύ, αλλά η αγάπη του για εμάς δεν τον σταμάτησε να μην πάει σε έναν πόλεμο. Αλλά αυτό το πνεύμα του μας στέρησε εμάς τον σύζυγο, τον πατέρα, τον άνδρα του σπιτιού», συμπλήρωσε η επίδοξη σεφ.
Ο πατέρας της με την στολή του Ρώσου αξιωματικού:

Η Ανούς στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή και κλήθηκε αρχικά να απαντήσει στην ερώτηση του Πάνου Ιωαννίδη, αν έχει κάποιους ανθρώπους που θα ήθελε να κάνει περήφανους. «Εννοείται ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλω να κάνω περήφανους. Μία και μοναδική είναι η μαμά μου και ακολουθεί ο αδερφός μου», είπε η καστανή σεφ με τα εκφραστικά μάτια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.