ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Fay Martinez: H Κολομβιανή παραγωγός πόζαρε γυμνή και «τρέλανε» τους θαυμαστές της (φωτό)

Fay Martinez: H Κολομβιανή παραγωγός πόζαρε γυμνή και «τρέλανε» τους θαυμαστές της (φωτό)

Ένα γκολ του επιθετικού Μάρκο Πέρες, ήταν αρκετό για να βγάλει τα ρούχα της, την πληθωρική Κολομβιανή ραδιοφωνική παραγωγό, Fay Martinez.

Συγκεκριμένα, η… καυτή Λατίνα είχε υποσχεθεί στο κοινό της, πως αν στην αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Κάλι με την Αγκουίλας, ο Πέρες σημειώσει ένα προσωπικό τέρμα, θα φωτογραφηθεί γυμνή! Η τύχη βέβαια δεν ήταν με το μέρος των θαυμαστών της, καθώς εκείνο το βράδυ ο φορ δεν βρήκε δίχτυα, αλλά τρεις μέρες αργότερα σημείωσε δύο γκολ κόντρα στην Τζούνιορ ντε Παρανκίγια (2-1).

Όπως ήταν φυσικό το ανδρικό κοινό της την παρακάλεσε να εκπληρώσει την υπόσχεση της έστω και αν ο αγαπημένος της στράικερ σκόραρε σε άλλον αγώνα.

Η ίδια δεν τους χάλασε το χατίρι και φωτογραφήθηκε γυμνή. Βέβαια, ανέφερε ότι η φωτογράφηση είχε και έναν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς κάλεσε τους followers της να συγκεντρώσουν αθλητικό εξοπλισμό για τα παιδιά ενός σχολείου στη γειτονιά Ντεσεπάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.