ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο (βίντεο)

Survivor: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο (βίντεο)

Οι Chris Σταμούλης, Αλέξης Παππάς και Πάνος Καλλίδης από την Μπλε ομάδα του Survivor διεκδίκησαν χθες την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Chris Σταμούλης ενώ στην επόμενη δοκιμασία τον ακολούθησε ο φίλος του Αλέξης Παππάς, που ξεκάθαρα ψηφίστηκαν για το γεγονός ότι δεν συμφωνούν με τα υπόλοιπα μέλη της Μπλε ομάδας. Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, ο James Καφετζής που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Πάνο Καλλίδη.

Έτσι τον πρώτο, μα και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποια θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στις τρεις παίκτες είχε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των Μπλε και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν ο Chris Σταμούλης, μετά την επιλογή του να μην αγωνιστεί στο τελευταίο αγώνισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.