ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποκαλύψεις από Ρωσίδα παρουσιάστρια: «Είχα σχέση με τον Κ.Εμπαπέ στα 17 του»

Αποκαλύψεις από Ρωσίδα παρουσιάστρια: «Είχα σχέση με τον Κ.Εμπαπέ στα 17 του»

O Κιλιάν Εμπαπέ τα πηγαίνει εξαιρετικά εντός τις γραμμές του γηπέδου, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα της καυτής Βικτόρια Μπόνια τα καταφέρνει πολύ καλά και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Συγκεκριμένα, το 41χρονο μοντέλο και παρουσιάστρια, αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως είχε γνωρίσει τον Γάλλο αστέρα το 2016 και είχαν συνάψει μια φλογερή σχέση. «Δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικος. Φίλησα τον 17χρονο Κιλιάν Εμπαπέ. Νόμιζα ότι θα ήμουν στη φυλακή για παιδεραστία. Ήμουν ανύπαντρη και ήταν επίσης ανύπαντρος. Αλλά δεν ήξερα ότι ήταν 17 εκείνη την εποχή, ούτε καν 18 ακόμη. Δεν λυπάμαι που η σχέση δεν λειτούργησε. Είμαι μια γυναίκα που χρειάζεται σταθερότητα και είμαι πολύ ανυπόμονη για προσοχή», ανέφερε.

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Όταν ανακάλυψα ότι ήταν 17 ετών, σκέφτηκα: “Θεέ μου, θα ήμουν στη φυλακή για παιδεραστία”! Λοιπόν, δεν ήταν συναρπαστικό, ένα φιλί θα μπορούσε να είναι απλώς ένα φιλί. Συναντηθήκαμε λίγες μέρες μετά το φιλί και ο Εμπαπέ πίστευε ότι κάτι θα συμβεί. Αλλά δεν μπορούσα να το κάνω».

Ακόμη, εξομολογήθηκε πως διατηρούσε αρκετές σχέσεις με ποδοσφαιριστές, καθώς στις αρχές του 2010 είχε δεσμό και με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Γουέλιτον όταν εκείνος έπαιζε στην Σπάρτακ Μόσχας.

Μάλιστα η Μπόνια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία, αφού είναι τηλεπαρουσιάστρια, ηθοποιός, έχει συμμετάσχει σε διάφορα reality show, ενώ εκπροσώπησε τη χώρα στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Earth.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.