ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την αυριανή Νέα Σελήνη

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την αυριανή Νέα Σελήνη

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα Σελήνη του Μαρτίου του 2021.

Κριός

Είσαι από τη φύση σου ένα ανεξάρτητο πνεύμα – αλλά κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι, αντί να ακολουθήσεις τον φυσικό κόσμο, θα ξεκινήσεις ένα λιγότερο χειροπιαστό ταξίδι. Η πνευματική πλευρά σου, σου ζητά να εξερευνήσεις τη σύνδεσή σου με τη μαγεία, την ενέργεια και τις αόρατες δυνάμεις της φύσης. Εάν έχεις ήδη μια πνευματική πρακτική στην οποία έχεις αφιερωθεί, αυτή είναι μια όμορφη στιγμή για να υποχωρήσεις από το πολυάσχολο πρόγραμμά σου για να βυθιστείς πλήρως σε αυτήν.

Λέων

Τα συναισθηματικά σου όρια έχουν θολώσει τελευταία, Λιονταρίνα; Αυτό το νέο φεγγάρι ευνοεί ένα βαθύ ταξίδι ενδοσκόπησης. Μην είσαι σκληρή για τον εαυτό σου εάν δεν αισθάνεσαι τόσο αλαζονική και κοινωνική όσο συνήθως κατά τη διάρκεια αυτού του φεγγαριού. Εάν είσαι πρόθυμη να αντιμετωπίσεις τις αλήθειες για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου, μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου ένα νέο ξεκίνημα. Απελευθέρωσε την ντροπή σου, απελευθερώσου από τα μυστικά σου και στάσου σταθερά στην αλήθεια σου καθώς μαθαίνεις να ορίζεις υγιή ενεργειακά όρια με τους άλλους.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή η νέα σελήνη σου δίνει μια ευκαιρία σε μια συναισθηματική νέα αρχή, Τοξοτίνα. Χτυπάει πολύ κοντά στο σπίτι σου και σου ζητά να αποκτήσεις πραγματικές πληροφορίες για ορισμένα από τα οικογενειακά δράματα ή ζητήματα στην ιδιωτική σου ζωή που θα μπορούσαν να σε προκαλέσουν ασυνείδητα. Κάνε μια αναζήτηση ψυχής και άφησε τον εαυτό σου να βουτήξει βαθιά στις αναμνήσεις της ζωής σου. Διάβασε παλαιά περιοδικά, δες παλιές φωτογραφίες και άκουσε παλιά τραγούδια που σου θυμίζουν το άτομο που ήσουν. Μπορεί να εκπλαγείς με το ποιος σε εμπνέει να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις και να συγχωρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.