ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την σημερινή νέα Σελήνη

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την σημερινή νέα Σελήνη

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από το νέο φεγγάρι του Μαρτίου του 2021.

Καρκίνος

Άφησε να φύγουν οι ανησυχίες σου τώρα, Καρκίνε, γιατί αυτό το νέο φεγγάρι σου φέρνει πολλά καλά. Ενώ συνήθως προτιμάς να το παίξεις εκ του ασφαλούς, η περιπετειώδης πλευρά σου βγαίνει έξω τώρα, οπότε μπορεί να είσαι πιο πρόθυμη να βγείς έξω από τη ζώνη άνεσής σου λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο. Επωφελήσου από αυτήν την αυξημένη λαχτάρα για ενθουσιασμό και τροφοδότησε την ψυχή σου κάνοντας κάτι που επεκτείνει το μυαλό. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μελετήσεις ένα νέο θέμα, να σχεδιάσεις τις διακοπές σου μετά την πανδημία ή να συνδεθείς με ένα ασυνήθιστο άτομο που μπορεί να σε βοηθήσει να διευρύνεις την προοπτική σου.

Σκορπιός

Για εσένα, Σκορπιέ, αυτό το νέο φεγγάρι θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο ευχάριστα της χρονιάς. Ξεσπάς με δημιουργική έμπνευση, οπότε είναι η τέλεια στιγμή να αφιερώσεις την καρδιά και την ψυχή σου σε ένα καλλιτεχνικό έργο. Η ποίηση, η μουσική, η εικαστική τέχνη, η παράσταση ή η γραφή θα μπορούσαν να είναι όλα επιτυχημένες εκφράσεις για τα νέα σου συναισθήματα. Αυτή είναι επίσης μια υπέροχα ρομαντική στιγμή για εσένα, οπότε αν ψάχνεις για ραντεβού, θα μπορούσες εύκολα να συνδεθείς με κάποια νέα γνωριμία. Και αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα μπορούσε να υπάρξει μια ευκαιρία να αυξήσεις το πάθος.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι το μόνο νέο φεγγάρι της χρονιάς που λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου, Ιχθύ, που σημαίνει ότι σου προσφέρει μια ξεχωριστή νέα αρχή. Ενώ θα νιώσεις την ένταση αυτού του φεγγαριού (τελικά λαμβάνει χώρα στον τόσο προσωπικό Οίκο του εαυτού σου), κάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας να έρχεται φυσικά σε εσένα. Τα πράγματα αλλάζουν τώρα – το σύστημα αξιών, οι επιθυμίες και τα όνειρά σου, εξελίσσονται και παίρνουν νέες μορφές και μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι το ίδιο άτομο που κάποτε ήσουν. Μπορεί ακόμη και να εμπνευστείς να αλλάξεις κάτι σχετικά με το προσωπικό σου στυλ ή την εμφάνισή σου, ώστε να αντικατοπτρίζει συμβολικά την εσωτερική σου ανάπτυξη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.