ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: Το σχέδιο της παραγωγής για την αποφυγή των οικειοθελών αποχωρήσεων

Survivor: Το σχέδιο της παραγωγής για την αποφυγή των οικειοθελών αποχωρήσεων

Η παραγωγή του Survivor έχει προβληματιστεί λόγω της αποχώρησης αρκετών παικτών λόγω πείνας ή προβλημάτων υγείας.

Οι περισσότερες οικειοθελείς αποχωρήσεις ήταν από αδυναμία και έλλειψη φαγητού. Με εξαίρεση την Σοφία Μαργαρίτη δεν αποχώρησε άλλος παίκτης από τραυματισμό! Οπότε η παραγωγή κοιτάει πως θα ελαττώσει τις αποχωρήσεις!

Πως θα γίνει αυτό; Ενισχύοντας τα έπαθλα. Στα επόμενα αγωνίσματα θα δούμε πιο εντυπωσιακά έπαθλα φαγητού αλλά και κάποιων άλλων ανέσεων, όπως ντουζ και κρεβάτια, όμως αυτά θα γίνουν μετά την ένωση! Γι’ αυτό τον λόγο αναμένεται να γίνει και νωρίτερα η ένωση των ομάδων.

Μάλιστα πληροφορίες που φυσικά δεν πρόκειται να επιβεβαιωθούν αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της παραγωγής στη “ζούλα” και πίσω από τις κάμερες θα δίνουν κάποιες επιπλέον βιταμίνες σε παίκτες που δεν είναι σε καλή κατάσταση από φυσική κατάσταση αλλά και ψυχολογικά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης αναμένεται όταν ένας παίκτης φτάνει στα όριά του να τον αφήνουν να επικοινωνεί με την οικογένειά του, κάτι που ωστόσο μέχρι σήμερα έχει συμβεί σε αρκετές περιπτώσεις παρότι δεν το έχουν βγάλει προς τα έξω. Όπως και να έχει η παραγωγή είναι αποφασισμένη να “φτιάξει” κάπως τις συνθήκες διαβίωσης των παικτών ώστε να μην υπάρξουν επιπλέον οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Survivor.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.