ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Survivor: Η Ε.Ελευθερίου αποκάλυψε τι ψιθύρισε στο αυτί του Α.Παππά όταν αποχώρησε (βίντεο)

Survivor: Η Ε.Ελευθερίου αποκάλυψε τι ψιθύρισε στο αυτί του Α.Παππά όταν αποχώρησε (βίντεο)

Η τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου αδιαμφισβήτητα ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor.

Μάλιστα, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την αποχώρησή της μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, αλλά προχώρησε και σε μία αποκάλυψη.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It και απάντησε πρώτη φορά για το τι ψιθύρισε τελικά στο αυτί του Αλέξη Παππά, λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά τον Άγιο Δομίνικο.

Το τηλεοπτικό κοινό είχε δει την Ελευθερία να ψιθυρίζει “Τέλειωσε τον James”, αλλά ποια ήταν τελικά η αλήθεια;

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε τι είπε τελικά στον Αλέξη Παππά.

«Τώρα που αναφερθήκατε στον Αλέξη, θέλω να πω ότι είδα και κάποια πράγματα… έγινε μια παραπληροφόρηση για το τι του είπα. Σε καμία περίπτωση δεν είπα κάτι τέτοιο. Θυμάμαι πολύ καλά τι του είπα.

Του είπα ότι θα μιλήσω στην Alesia… Δεν ξέρω από που βγήκε αυτό και με στεναχώρησε.

Αντιλαμβάνομαι ότι πήγα σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν το αδικώ αυτό αλλά κάποια παιδιά μπαίνουν είτε γιατί έχουν στρατηγική είτε γιατί είναι καλοί αγωνιστικά… Εγώ πήγα απροετοίμαστη», αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.