
Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος εμφανίστηκε ανανεωμένος και μίλησε για το άγνωστο περιστατικό με τον Τριαντάφυλλο.
«Τον Τριαντάφυλλο τον είχα μαζί μου στα πρώτα του βήματα. Ήταν ένα παιδάκι γεμάτο ενέργεια. Στην αρχή δεν ήξερε να σέβεται τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες και κάπως… ξεπόρτιζε. Κάναμε μαζί ένα ντουέτο στην Αυστραλία και επειδή θύμωσε με τον ηχολήπτη, δεν βγήκε στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί μου. Δεν υπάρχει σεβασμός εκεί. Θύμωσα πάρα πολύ και είπα στον μάνατζέρ του “σε παρακαλώ, όταν κατέβω να μην τον δω μπροστά μου”», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.
«Ο Τριαντάφυλλος, αν τον τσιγκλήσεις, μπορεί να σε προσβάλλει πάρα πολύ. Μετά από πέντε λεπτά το ξεχνάει, σου ζητάει συγγνώμη, βάζει και τα κλάματα», συμπλήρωσε.
Τέλος, ανέφερε: «Μετά το Survivor, αν κρατήσει αυτό και βγούμε στην πίστα θα κάνει μεγάλη επιτυχία. Θέλει ένα τραγούδι και θα ξαναμπεί στα δρώμενα».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.