ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Έντονος εκνευρισμός στα MAD για τον Snik – «Έστησε» κόσμο στον καύσωνα (βίντεο)

Έντονος εκνευρισμός στα MAD για τον Snik – «Έστησε» κόσμο στον καύσωνα (βίντεο)

Ούτε μία συγγνώμη δεν ζήτησε ο Snik για την πολύωρη καθυστέρησή του στα γυρίσματα των βραβείων MAD, ενώ άπαντες τον περίμεναν μέσα στον καύσωνα.

Φαίνεται πάντως ότι τα… καταφέρνει μια χαρά και στην Αθήνα, αφού η συμπεριφορά του απέναντι στους διοργανωτές των Mad Video Music Awards αλλά και σε καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στο event υπήρξε, αν μη τι άλλο, απαράδεκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το «Happy Day», το απόγευμα της Τετάρτης ο δημοφιλής ράπερ της Ψωροκώσταινας καθυστέρησε παραπάνω από μία ώρα να πάει στην προγραμματισμένη εγγραφή του act του, με αποτέλεσμα να βγουν εκτός προγραμματισμού και να ταλαιπωρηθούν μέσα στη ζέστη η Demy, o Stan και η Ελενα Παπαρίζου, όπως επίσης οι άνθρωποι που εργάζονται για τη μεγάλη μουσική εκδήλωση πίσω από τις κάμερες.

«Ο Snik καθυστέρησε περίπου μία ώρα, ίσως και λίγο παραπάνω από την ώρα που ήταν το act του. Ήταν στις 4 η ώρα και πήγε μετά τις 5, με αποτέλεσμα όλες οι υπόλοιπες εμφανίσεις να πάνε πολύ πίσω. Η Demy, για παράδειγμα, ήταν να εμφανιστεί στις 6 και εμφανίστηκε τελικά στις 9 το βράδυ» είπε η συνεργάτιδα της εκπομπής Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Απ’ ό,τι γνωρίζω, δεν δόθηκε κάποια συγκεκριμένη δικαιολογία. Μπορεί στον άνθρωπο κάτι να έτυχε, αλλά δεν ειπώθηκε κάτι. Ούτε στην Ελενα Παπαρίζου που περίμενε, ούτε στην Demy ούτε στον Stan». «Πάντως η αργοπορία προκάλεσε εκνευρισμό, αφού η ζέστη ήταν αφόρητη» πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.