ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Άαρον Κάρτερ: Η αρραβωνιαστικιά του δέχεται υβριστικά μηνύματα – «Εσύ φταίς για τον θάνατό του» λένε οι φαν

Το ζευγάρι έχει μάλιστα αποκτήσει μαζί και έναν γιο 11 μηνών

Άαρον Κάρτερ: Η αρραβωνιαστικιά του δέχεται υβριστικά μηνύματα – «Εσύ φταίς για τον θάνατό του» λένε οι φαν

Πνιγμένος στην μπανιέρα του σπιτιού του βρέθηκε ο Άαρον Κάρτερ, με τα αίτια του τραγικού θανάτου του να βρίσκονται, υπό διερεύνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, μετά τον θάνατο του τραγουδιστή μερικοί από τους θαυμαστές του, φαίνεται να κάνουν δύσκολη τη ζωή της αρραβωνιαστικιάς του, Μέλανι Μάρτιν, καθώς την παρενοχλούν.

Πηγές που συνδέονται με τη Μάρτιν, αναφέρουν ότι από τότε που πέθανε ο Άαρον Κάρτερ, βιώνει έναν «εφιάλτη» στο διαδίκτυο, αφού λαμβάνει εκατοντάδες υβριστικά μηνύματα, από τους φαν του τραγουδιστή.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η συνεχής παρενόχληση περιλαμβάνει μηνύματα που εύχονται θάνατο στη γυναίκα, με την οποία ήταν αρραβωνιασμένος ο Κάρτερ, ενώ άλλοι την κατηγορούν ότι είναι υπεύθυνηγια το τέλος της ζωής του τραγουδιστή.

Άλλες πληροφορίες του δημοσιεύματος της ΤΜΖ σημειώνουν, ότι κάποια πρόσωπα εμφανίστηκαν στο σπίτι του Άαρον Κάρτερ, όπου βρέθηκε νεκρός σε μια μπανιέρα και προσπαθούν να μπουν στην ιδιοκτησία, ενώ κοιτούν και μέσα από τα παράθυρα του σπιτιού.

Η Μέλανι Μάρτιν, η οποία ξαφνικά έχασε τον αγαπημένο της, κάλεσε και την αστυνομία, έτσι ώστε να μπορέσει να προστατευθεί από την «επίθεση» των φαν και να διατηρήσει την ηρεμία της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζευγάρι έχει μάλιστα αποκτήσει μαζί και έναν γιο 11 μηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.