ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ακόμη δεν άρχισαν και «έσταξε… φαρμάκι» η Η.Παπαγεωργίου: «Μην είσαι γλωσσού – Συνεννοηθήκαμε;» (βίντεο)

Πρεμιέρα σήμερα για το My Style Rocks

Ακόμη δεν άρχισαν και «έσταξε… φαρμάκι» η Η.Παπαγεωργίου: «Μην είσαι γλωσσού – Συνεννοηθήκαμε;» (βίντεο)

Ακόμα δεν ξεκίνησε το My Style Rocks και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκίνησε να… «στάζει φαρμάκι». Όλα ξεκίνησαν όταν ενοχλήθηκε με τη διαγωνιζόμενη Emilia Vodos και της ζήτησε να μην την διακόπτει την ώρα που μιλάει, λέγοντάς της χαρακτηριστικά, «μην είσαι γλωσσού».

«Όταν πας να φας με έναν κορσέ δεν είσαι άνετη. Επίσης εγώ θεωρώ ότι ο κορσές δεν είναι στο νούμερό σου. Είναι καλύτερο να πάρεις κάτι που είναι στο μπούστο σου σωστό, θα έρθουν σερβιτόροι πάνω από το κεφάλι σου να σερβίρουν δεν είναι ανάγκη να σερβίρουμε όλοι παρέα. Εξαιρετικά βραδινό για να πας σε δείπνο», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική της προς την παίκτρια.

«Γιατί οι γυναίκες πρέπει να ντυνόμαστε πιο light για να πάμε σε δείπνο;», της είπε τότε η διαγωνιζόμενη Emilia Vodos.

Τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε ενοχλημένη «Με ρωτάς την άποψή μου, θες να σου την πω ή όχι; Θα μου την λες όταν ολοκληρώνω καταρχάς, μην είσαι γλωσσού. Το look σου το θεωρώ υπερβολικό για εκεί που θα πας, συνεννοηθήκαμε;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.