ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Αναστατώνει» κόσμο η Αγγελική Ηλιάδη: Λικνίζεται και «ρίχνει» το Instagram με τον «καυτό» χορό της (φωτό)

Μοιράζει «εγκεφαλικά» στα 44 της η Ηλιάδη

«Αναστατώνει» κόσμο η Αγγελική Ηλιάδη: Λικνίζεται και «ρίχνει» το Instagram με τον «καυτό» χορό της (φωτό)

Η Αγγελική Ηλιάδη, έβαλε «φωτιά» για ακόμη μία φορά στο Instagram, να λινκίζεται για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου της video clip, φορώντας μια χρυσή ολόσωμη φόρμα και… μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

«Τραγουδώντας στη βροχή! Γυρίσματα για το νέο μου single “Με τα μάτια σου το λέω”», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης η τραγουδίστρια και όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα comments «έπεσαν βροχή»!.

Δείτε τη φωτογραφία:

Να θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια όταν συμμετείχε στο ριάλιτι Φάρμα είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον συμπαίκτη της Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σχέση αυτή δεν κράτησε για πολύ και ο ίδιος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στις τηλεοπτικές κάμερες πως: «Η μόνη αλλαγή στη ζωή μου μετά τη Φάρμα ήταν ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική (Ηλιάδη) δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, απλά είδαμε ότι έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα.»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.