Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

Αντώνης Λουδάρος: «Αδίκησα τον εαυτό μου – Έχω κάνει δουλειές που δεν θα έπρεπε, δεν είχα άλλη επιλογή» (βίντεο)

«Έπρεπε να ζήσω»

Αντώνης Λουδάρος: «Αδίκησα τον εαυτό μου – Έχω κάνει δουλειές που δεν θα έπρεπε, δεν είχα άλλη επιλογή» (βίντεο)

Ο Αντώνης Λουδάρος, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Status», απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε σήμερα (05/12), στο «Happy Day».

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως δεν θα είχε κάνει ορισμένες δουλειές, εάν δεν υπήρχε βιοποριστική ανάγκη.

Όπως ανέφερε ο Αντώνης Λουδάρος, νιώθει αδικημένος, εξηγώντας ωστόσο πως ο ίδιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη στάση των υπολοίπων απέναντί του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα των δηλώσεών του:

Όσο για τις δουλειές στις οποίες δεν θα ήθελε να έχει συμμετάσχει, είπε:

«Είμαι αδικημένος. Εγώ με αδίκησα, οι άλλοι είπαν “αφού αδικεί εκείνος τον εαυτό του, γιατί να μην τον αδικήσουμε και εμείς;”.

Πάντα ήμουν συγκαταβατικός. Δεν είχα πλάτες από πίσω μου, δεν είχα κανέναν.

Ήμουν εγώ μόνος μου, ο μπαμπάς μου ο τορναδόρος και η μαμά μου έκανε οικιακά.

Έχω κάνει δουλειές που δεν θα έπρεπε να τις έχω κάνει, δεν είχα άλλη επιλογή, έπρεπε να ζήσω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.