ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αποτεφρώθηκε η σορός του Άαρον Κάρτερ – Μυστήριο παραμένουν τα αίτια του θανάτου του

Χρειάζονται κι άλλες εξετάσεις σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου του

Αποτεφρώθηκε η σορός του Άαρον Κάρτερ – Μυστήριο παραμένουν τα αίτια του θανάτου του

Η σορός του Άαρον Κάρτερ, που βρέθηκε πνιγμένος στην μπανιέρα του, έχει αποτεφρωθεί, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα που διέρρευσαν πληροφορίες από το πιστοποιητικό του θανάτου του.

Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στην ηλικία 34 ετών. Ήταν ο μικρότερος αδερφός του Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, το Υπουργείο Υγείας της Κομητείας του Λος Άντζελες αναφέρει στο πιστοποιητικό ότι ο Κάρτερ αποτεφρώθηκε στις 9 Νοεμβρίου και οι στάχτες του δόθηκαν στην αδελφή του, Έιντζελ.

Το ίδιο δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι «θα καθοριστεί από την οικογένεια, το ποιο θα είναι το τελευταίο μέρος της ανάπαυσής του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, το πιστοποιητικό αποκαλύπτει επίσης, ότι πραγματοποιήθηκε νεκροψία, αλλά η επίσημη αιτία θανάτου τέθηκε υπό αναβολή προς το παρόν, καθώς χρειάζεται να γίνει περαιτέρω έρευνα στις εξετάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.