ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τα τρία πιο ανταγωνιστικά ζώδια: Θέλουν να είναι καλύτεροι σε όλα!

Τα τρία πιο ανταγωνιστικά ζώδια: Θέλουν να είναι καλύτεροι σε όλα!

Μιλάμε για τα τρία ζώδια που έχουν στο αίμα τους τον ανταγωνισμό. Θέλουν να αποδεικνύουν ότι είναι καλύτερα από τα υπόλοιπα και η αλήθεια είναι πως οι προκλήσεις κάθε είδους είναι η… «τροφή» τους.

Ποια είναι όμως αυτά;

Κριός

Όσοι ανήκετε σε αυτό το ζώδιο δεν ξαφνιάζεστε με την παρουσία σας στη λίστα. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η μόνη θέση που σας ανήκει είναι στην κορυφή και θα προσπαθήσετε πολύ για να την κατακτήσετε. Με κυβερνήτη σας τον Άρη, το πάθος, ο ανταγωνισμός, η ετοιμότητα, αλλά και η επιθετικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σας.

Είστε πάντα έτοιμοι για δράση, ενώ ανταγωνίζεστε τους άλλους ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιο βραβείο ή έπαθλο.

Λέων

Οι Λέοντες προσεγγίζουν κάθε εμπόδιο με μεγάλη πίστη και θέληση για σκληρή δουλειά. Αν θέσουν στόχο για κάτι δεν θα τα παρατήσουν μέχρι να τα καταφέρουν. Βαθιά ανταγωνιστικοί και υπερόπτες πιστεύουν πως είναι οι καλύτεροι όλων, τα παρατούν πολύ δύσκολα, ενώ κάνουν τα πάντα για να έχουν – πέρα από την νίκη – και την προσοχή όλων. Δεν φοβούνται να πάρουν ρίσκα και δεν θα διστάσουν να πατήσουν επί πτωμάτων για να κατακτήσουν την κορυφή.

Αιγόκερως

Η ανταγωνιστικότητα πάει σε άλλο επίπεδο με τους Αιγόκερους, αφού πέρα από τους άλλους βρίσκονται σε διαρκή κόντρα και με τον εαυτό τους. Θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν και γίνοται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, χωρίς να βαρυγκομούν ή να παραπονιούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εργάζονται πολύ σκληρά και μένουν προσηλωμένοι στον στόχο τους μέχρι να τον κατακτήσουν. Δεν θα κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις, δεν θα επιδείξουν τη δύναμη τους, θα δουλέψουν μεθοδικά και θα κερδίσουν, χωρίς κανείς να τους καταλάβει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.