ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη φθινοπωρινή ισημερία

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη φθινοπωρινή ισημερία

Εάν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεαστεί λιγότερο από την φθινοπωρινή ισημερία του 2021, ίσως να μην αισθανθείς ταραγμένη από την εποχιακή αλλαγή.

Ταύρος

Αυτό το φθινόπωρο, έχεις μια ισχυρή ευκαιρία να μεταρρυθμίσεις την καθημερινή σου ρουτίνα και το σχήμα αυτο-φροντίδας σου. Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ενέργειά σου πιο αποτελεσματικά, ώστε να μπορείς να επιτύχεις περισσότερα σε καθημερινή βάση; Πώς μπορείς να δώσεις προτεραιότητα στις σωματικές και ψυχικές σου ανάγκες διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή σου για τη δουλειά σου; Όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία, αλλά και με την επιμονή, οπότε αντιμετώπισε κάθε μέρα σαν μια νέα ευκαιρία.

Λέων

Αυτή η εποχιακή αλλαγή έχει να κάνει μόνο με τη μάθηση. Μάθε πώς να χρησιμοποιείς τη φωνή σου πιο αποτελεσματικά. Μάθε πώς να ακούς όταν κάποιος άλλος μιλάει. Μάθε πώς να εκφράζεις τις ιδέες σου με σιγουριά και χωρίς τρόμο. Μπορεί να αποδέχεσαι τις πληροφορίες σαν ένα σφουγγάρι καθώς νέες έννοιες γεμίζουν το μυαλό σου. Μερικές φορές, μπορεί ακόμη και να αισθάνεσαι μια υπερβολή γύρω σου, οπότε βρες έναν τρόπο να θυμάσαι τις λεπτομέρειες που είναι σημαντικές.

Σκορπιός

Μπορεί να νιώσεις σαν να απελευθερώνεσαι από κάτι που κουβαλούσες, ενώ πραγματοποιείται η φθινοπωρινή ισημερία. Μπορεί ακόμη και να νιώσεις σαν να αποδέχεσαι τη μοναξιά, ώστε να έχεις μια στιγμή να συμφιλιωθείς με το γεγονός ότι ξεπερνάς κάτι. Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα και αν ζεις στο παρελθόν, μπορεί να θεωρείς δεδομένη την παρούσα στιγμή. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να συμβιβαστεί με αυτό που χάνεις, αλλά και με αυτό που κερδίζεις.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό το φθινόπωρο, ο κόσμος μπορεί να αρχίσει να ανοίγεται για εσένα, αποκαλύπτοντας αυθόρμητες ευκαιρίες για να αξιοποιήσεις. Ο κόσμος είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι νόμιζες ότι ήταν και η ενέργεια πίσω από αυτήν την ισημερία, σε ενθαρρύνει να επωφεληθείς από όλα τα μέρη που έχεις μπροστά σου να εξερευνήσεις και τα πράγματα που έχεις να δεις. Άνοιξε το μυαλό σου, άφησε τις επίμονες απόψεις σου και δείξε λίγη πίστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.