ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτά τα 3 ζώδια θα ερωτευτούν το 2022

Αυτά τα 3 ζώδια θα ερωτευτούν το 2022

Μια ρομαντική και αγαπησιάρικη χρονιά θα ζήσουν τρία συγκεκριμένα ζώδια.

Oπως κάθε χρόνο αυτή την εποχή, έτσι και φέτος, περιμένουμε με ανυπομονησία να έρθει η νέα χρονιά και να αφήσουμε πίσω μας όσα δύσκολα μάς έφερε το 2021.

Η αλήθεια είναι ότι το 2022 για κάποια ζώδια θα είναι υπέροχο, γεμάτο αγάπη και έρωτα.

Σύμφωνα με τοstylecaster.com, τρία συγκεκριμένα ζώδια θα βρουν τον έρωτα το 2022 και αυτά είναι ο Ιχθύς, ο Καρκίνος και ο Ταύρος.

Ιχθύς

Για τους Ιχθύες, το 2022 θα είναι η χρονιά τους. Η ενέργεια που θα εκπέμπουν προς τα έξω το 2022 θα είναι τόσο έντονη και λαμπερή, που όλοι θα την προσέξουν και θα την αισθανθούν. Αναμενόμενο λοιπόν να βρουν και τον έρωτα μέσα στη διάρκεια του νέου έτους. Τη νέα χρονιά οι Ιχθύς θα νιώσουν πιο ανανεωμένοι από ποτέ, με τον Δία στο ζώδιό τους μέχρι τις 10 Μάϊου να αυξάνει την αποδοχή τους από τους άλλους. Φαίνεται πως η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη από τύχη, αισιοδοξία, ρομαντικές ευκαιρίες και έρωτα για αυτό το ζώδιο.

Καρκίνος

Είναι καιρός ο Καρκίνος να «βγει από το καβούκι του», στο οποίο έχει παγιδευτεί. Τη νέα χρονιά θα έρθει και η αγάπη που τόσο αναζητά και ίσως η αδελφή ψυχή του να απέχει μόλις λίγους μήνες! Ξεφορτώνοντας βάρη του παρελθόντος και επουλώνοντας πληγές, αυτό το ζώδιο θα κάνει μια νέα αρχή στην ερωτική του ζωή.

Ταύρος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχεις τη φήμη πως είσαι υλιστής, αλλά στην πραγματικότητα είσαι από τους μεγαλύτερους ρομαντικούς του ζωδιακού κύκλου. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη κυριαρχεί τόσο στα υλικά αγαθά όσο και στην αγάπη και το σεξ. Η πρόκληση για εσένα για το νέο έτος είναι να βγεις από το comfort zone και να δοκιμάσεις νέα πράγματα.
Η σεξουαλικότητα και το πάθος βρίσκονται στα ύψη και το 2022 θα πείτε «ναι» σε νέες ερωτικές περιπέτειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.