ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παραδέξου το το κάνεις και εσύ: Αυτή είναι η χειρότερη συνήθεια κάθε ζωδίου

Παραδέξου το το κάνεις και εσύ: Αυτή είναι η χειρότερη συνήθεια κάθε ζωδίου

Αυτή είναι η πιο κακή συνήθεια κάθε ζωδίου.

Κριός

Η φλογερή φύση σου σε κάνει να είσαι βιαστική με πράγματα, όπως οι σχέσεις, τα συναισθήματα, ακόμα και η εργασία. Αυτό μπορεί να είναι απογοητευτικό για τους άλλους όταν δεν κινούνται τόσο γρήγορα όσο εσύ. Ή, τουλάχιστον, αφιέρωσε χρόνο για να καλλιεργήσεις συναισθήματα. Και όταν οι άνθρωποι και οι καταστάσεις δεν κινούνται με το ρυθμό σου, είσαι εξαιρετικά ενοχλημένη.

Ταύρος

Θέλεις να προσδιορίσεις αμέσως τις σχέσεις. Το πρόβλημα που έρχεται με την άμεση τοποθέτηση ενός ατόμου σε ένα «κουτάκι», είναι ότι η σχέση δεν μπορεί να αναπτυχθεί ή να εξελιχθεί σε διαφορετική κατεύθυνση επειδή έχεις ήδη αποφασίσει για τη θέση της στη ζωή σου. Συμβουλή: Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικά επικριτική.

Δίδυμοι

Όλες αγαπάμε τα κουτσομπολιά. Αλλά το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, είναι ότι διψάς να ακούσεις τα πάντα που συμβαίνουν γύρω και ειδικά για τον κύκλο σου. Είτε θέλεις να διαδώσεις τις φήμες είτε όχι, το σημαντικό για σένα είναι ότι θέλεις να ακούς κουτσομπολιά επειδή το θεωρείς μια μορφή διασκέδασης.

Καρκίνος

Σίγουρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τακτικές χειρισμού για να ξεφύγεις από τις δικές σου απερισκεψίες και ψέματα. Αλλά όταν οι άλλοι σε καταλάβουν, παίζεις με τα συναισθήματα τους για να αποφύγεις το πρόβλημα, κάνοντας τους να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους, αντί για σένα. Και, όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι και το καλύτερο.

Λέων

Σαν κάποια που θέλει να ξεφεύγει πάντα από τα δράματα, μπορεί να δημιουργήσεις έναν καυγά και όταν φανούν τα δύσκολα, να κάτσεις στο περιθώριο και να δεις όλα να εξελίσσονται χωρίς εσένα. Μπορεί να χρησιμοποιήσεις εδώ τις δημιουργικές δεξιότητές σου … αλλά όχι για καλή αιτία.

Παρθένος

Σε μια κακή μέρα, μπορεί να είσαι πολύ ανικανοποίητη. Αυτό μπορεί να σε κάνει να προκαλέσεις ανατροπές επειδή επιθυμείς τα πράγματα να γίνονται όπως εσύ θέλεις και δεν θα συμβιβαστείς με τίποτε άλλο. Ο μακρύς κατάλογος αυτών που πρέπει και αυτών που δεν πρέπει να κάνεις, χρειάζεται μεγάλη φροντίδα.

Ζυγός

Πριν μια σχέση τελειώσει για τα καλά, έχεις προετοιμάσει την επόμενη. Ο στόχος σου είναι να ξεκινήσεις την επερχόμενη σχέση, ενώ η τρέχουσα σχέση σου βρίσκεται στα τελευταία της. Δεν δίνεις χρόνο στον εαυτό σου για να ξεπεράσει μια σχέση και αναζητάς αμέσως την επόμενη.

Σκορπιός

Μερικές φορές, μπορεί να έχεις εμμονές με τις πιο ασήμαντες λεπτομέρειες αντί να κοιτάξεις τη μεγάλη εικόνα. Δοκίμασε να κάνεις ένα βήμα πίσω. Μην δίνεις το 100% της ενέργειας σου σε καταστάσεις, σχέσεις και σχέδια. Δώσε κάτι λιγότερο. Δώσε στον εαυτό σου ένα περιθώριο να αναπνεύσει.

Τοξότης

Μπορεί να γίνεις λίγο ανυπόμονη (αυτό οφείλεται στη φλογερή και παθιασμένη ενέργεια σου). Ο λόγος που νιώθεις ανυπόμονη είναι ότι έχεις μεγάλους στόχους και όνειρα αλλά δεν έχεις ένα ρεαλιστικό σχέδιο να προχωρήσεις και να σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους και τα οράματά σου. Πραγματικά, σταμάτησε για λίγο και σκέψου!

Αιγόκερως

Η ζωή σου είναι στο γραφείο, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μια ανισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σου ζωής. Αντί να αφιερώνεις όλον τον ελεύθερο χρόνο σου για να εργαστείς, δώσε στον εαυτό σου ένα διάλειμμα εστιάζοντας και σε άλλα πράγματα στη ζωή σου.

Υδροχόος

Σου αρέσει να ξεφεύγεις αφιερώνοντας χρόνο σε πράγματα που σου προσφέρουν ευχαρίστηση: αλκοόλ, χορό, ακόμη και βιντεοπαιχνίδια. Το αποτέλεσμα είναι ότι η αίσθηση της πραγματικότητας σου μπορεί να επηρεαστεί, επειδή απολαμβάνεις να ζεις σε μια εναλλακτική πραγματικότητα (ή εναλλακτική κατάσταση ύπαρξης). Και αυτό, όπως καταλαβαίνεις, είναι πρόβλημα.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είσαι διαισθητική και, κατά περιόδους, μπορεί να κάνεις δεύτερες σκέψεις για τα συναισθήματά σου. Αυτό μπορεί να σε κάνει να φοβάσαι για ανθρώπους και καταστάσεις. Προσπάθησε να βρεις την αλήθεια μέσα σου. Ίσως δίνεις υπερβολική ενέργεια για καταστάσεις, γι ‘αυτό αισθάνεσαι σύγχυση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.