ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έξι «εκρηκτικοί» συνδυασμοί ζωδίων που βάζουν «φωτιά» στο κρεβάτι

Έξι «εκρηκτικοί» συνδυασμοί ζωδίων που βάζουν «φωτιά» στο κρεβάτι

Αυτοί είναι οι έξι συνδυασμοί των ζωδίων που βάζουν «φωτιά» στο κρεβάτι.

Ταύρος και Καρκίνος

Η ασφάλεια και η προστασία είναι οι βασικές αρχές τόσο στον Καρκίνο όσο και τον Ταύρο, κάτι που κάνει τη χημεία μεταξύ αυτών των δύο απόλυτα εκρηκτική. Ο δεσμός εμπιστοσύνης τους θα τους επιτρέψει να παραδώσουν πλήρως το σώμα και το μυαλό τους ο ένας στο άλλον και δεν υπάρχει κάτι πιο ερωτικό από αυτό.

Τοξότης και Δίδυμοι

Η ερωτική χημεία μεταξύ του Τοξότη και του Δίδυμου τροφοδοτείται από την κοινή τους ανάγκη για διανοητική διέγερση. Από την πρώτη επαφή, αυτοί οι δύο θα κολλήσουν ο ένας με τον άλλον σαν μαγνήτες. Ο αυθορμητισμός των Δίδυμων θα αναδείξει επίσης την παιχνιδιάρικη πλευρά του Τοξότη.

Καρκίνος και Σκορπιός

Η συναισθηματική σύνδεση είναι απαραίτητο στοιχείο του καταπληκτικού έρωτα όσον αφορά τον Καρκίνο. Ενώ τα ντροπαλά καβούρια μπορεί να τρομοκρατούνται από την υπερβολική ερωτική ενέργεια του Σκορπιού, εάν ο Σκορπιός μπορεί να επιβραδύνει, κάπως, τα πράγματα, η χημεία μεταξύ αυτών των δύο θα είναι αναμφισβήτητη.

Ζυγός και Υδροχόος

Ο Ζυγός θα προσελκύσει αμέσως την εμπιστοσύνη και την ιδιομορφία του Υδροχόου. Αυτό που κάνει αυτή την ερωτική ένωση τόσο ισχυρή θα είναι η εκλεκτική προσέγγιση του Υδροχόου στον έρωτα, η οποία θα σαγηνεύσει τον Ζυγό.

Λέων και Κριός

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η φυσική προτίμηση του Λέοντα στο να υποδύεται επεκτείνεται και στην ερωτική του ζωή. Ευτυχώς, ο παθιασμένος Κριός λατρεύει μια καλή παράσταση και θα είναι σε θέση να ταιριάξει με το φλογερό πάθος του Λέοντα.

Ιχθείς και Σκορπιός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο ο Σκορπιός όσο και οι Ιχθείς έχουν ισχυρή ερωική ενέργεια και θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Η αγάπη των Ιχθύων για πειραματισμό στο κρεβάτι συνδυάζεται τέλεια με την επιθυμία του Σκορπιού για πάθος και ένταση. Εάν αυτοί οι δύο καταφέρουν να βγουν έξω από την κρεβατοκάμαρα, θα καταφέρουν να παίξουν και σε πνευματικό επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.