ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια; – Τότε καλύτερα να μείνεις μόνος σου αυτό το καλοκαίρι

Ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια; – Τότε καλύτερα να μείνεις μόνος σου αυτό το καλοκαίρι

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά τα τρία ζώδια προτίμησε αυτό το καλοκαίρι να μείνεις single.

Ταύρος

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, είσαι σε μια διαδικασία πολλαπλών αλλαγών. Ο πλανήτης αυτός φέρνει αναστάτωση στη ζωή σου. Η διέλευση αυτή μπορεί να αποδειχθεί άβολη αλλά θα φέρει και μια νέα οπτική. Ο Ουρανός ευνοεί την μοναχική προσέγγιση και θα χρειαστείς περισσότερο χρόνο μόνη σου τους επόμενους μήνες από ότι συνήθιζες. Είναι καλύτερα για σένα να επικεντρωθείς στον εαυτό σου από το να μπλεχτείς συναισθηματικά με κάποιον άλλο.

Αιγόκερως

Με την επιστροφή του Κρόνου, του πλανήτη των ευθυνών και των ορίων, στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι μια περίοδος εγκράτειας. Δεν είναι μια περίοδος για πάρτι και νέες γνωριμίες. Θα επικεντρωθείς στο να βρεις στρατηγικές και να κάνεις μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σχέδια από το να αναζητήσεις συναισθηματική και σωματική ικανοποίηση. Μπορεί να μην ακούγεται και πολύ διασκεδαστικό καλοκαίρι αλλά θα είναι σημαντικό.

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πλούτωνας, που είναι ο κυβερνήτης σου, είναι ανάδρομος και σημαίνει ότι θα υπάρχουν πολλά μπερδέματα όσον αφορά τον έρωτα. Θα ήταν καλύτερα να αξιοποιήσεις αυτή την περίοδο της ανάδρομης τροχιάς για να αναθεωρήσεις τους στόχους σου για τις σχέσεις και τα όριά σου αντί να σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε ρομαντικές ιστορίες που δεν είναι ξεκάθαρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.