Αυτά είναι τα ζώδια που θα σου κάνουν τη ζωή «κόλαση» για να ξεκινήσεις συζήτηση μαζί τους

Αυτά είναι τα ζώδια που θα σου κάνουν τη ζωή «κόλαση» για να ξεκινήσεις συζήτηση μαζί τους

Μπορεί να είσαι από τους τύπους που το βρίσκει αρκετό το να πει ένα απλό «γεια» για να ξεκινήσει μια συζήτηση, ώστε να φλερτάρει, ωστόσο με αυτά τα ζώδια… μάλλον θα βρεις τον μπελά σου.

Αν σε ενδιαφέρει ένα από τα παρακάτω ζώδια όμως καλύτερα να είσαι προετοιμασμένη ότι χρειάζεται προσπάθεια αν θέλεις να καταλήξετε να βγείτε. Το πρώτο μήνυμα γνωριμίας μετράει για έναν Παρθένο, έναν Σκορπιό και έναν Υδροχόο.

Παρθένος

Ο Παρθένος δεν είναι απλά διαβόητος ως ένα επικριτικό ζώδιο αλλά έχει επίσης κυβερνήτη τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας. Έχει την τάση να εκτιμά τους ανθρώπους που προσπαθούν να χειριστούν σωστά τις λέξεις. Οπότε το να στείλεις ένα απλό “Γειά” και “Πώς πάει;” είναι ξεκάθαρα όχι. Μπορεί να είναι επιλεκτικός αλλά είναι επίσης και πρακτικό ζώδιο. Δώσε του κάτι να ασχοληθεί. θα εκτιμήσει την αληθινή συζήτηση πάνω σε ένα θέμα παρά ένα άνοστο “γειά σου” για να σπάσει ο πάγος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι γνωστός για το βάθος και την έντασή του και έχει την τάση να βάζει τον εαυτό του 100% σε ό,τι και να κάνει. Όταν μιλάμε για διαδικτυακό φλερτ, είναι από αυτούς που θα πάρουν το χρόνο τους να σιγουρευτούν για το αν είναι έτοιμοι να βγουν ραντεβού και θα έχουν ένα ενημερωμένο προφίλ. Εκτιμά και περιμένει από τους άλλους να έχουν διαβάσει το προφίλ του πριν μπουν στον κόπο να κάνουν πρώτη κίνηση. Το να λάβει ένα απλό μήνυμα είναι σχεδόν προσβλητικό για έναν Σκορπιό. Στο προφίλ του έχει πάντα τα σωστά στοιχεία για να βρεις τι θα στείλεις. Αν αποτύχεις να τα αποκωδικοποιήσεις τότε δεν θα τον εντυπωσιάσεις.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις ένα ζώδιο του αέρα, δεν μπορεί να τεμπελιάσεις με τις λέξεις. Ο κλασικός Υδροχόος είναι απασχολημένος προσπαθώντας να αλλάξει τον κόσμο με ένα τρόπο οπότε δεν έχει χρόνο να χάσει με ανθρώπους που δεν είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Αν στείλεις ένα βαρετό μήνυμα για να ανοίξεις τη συζήτηση, πιθανότατα να μείνεις στο “διαβάστηκε”. Ο Υδροχόος φτιάχνεται εγκεφαλικά οπότε δείξε το μυαλό σου. Οτιδήποτε έχει σχέσει με την πολιτική ή την επικαιρότητα θα του κεντρίσει την προσοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.