ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Για να μην χάνεις χρόνο: Ποιο είναι το λιγότερο συμβατό ζώδιο για να κάνεις σχέση σύμφωνα με το δικό σου;

Για να μην χάνεις χρόνο: Ποιο είναι το λιγότερο συμβατό ζώδιο για να κάνεις σχέση σύμφωνα με το δικό σου;

Διάβασε παρακάτω τι λένε τα άστρα για το ποια ζώδια θα πρέπει να αποφύγεις να σπαταλήσεις το χρόνο σου.

Κριός

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Καρκίνος.

Γιατί; Είσαι τολμηρή και παρορμητική από τη φύση σου, Κριέ αλλά οι Καρκίνοι είναι πιο επιφυλακτικοί και προστατεύουν τον χώρο τους, οπότε ίσως δυσκολευτείς να προσαρμοστείς στην ανάγκη τους για ειρήνη και ησυχία ή να μην έχεις υπομονή για να τους αντιμετωπίσεις. Η επιθυμία του Καρκίνου για ασφάλεια θα μπορούσε να σου φανεί πιο βαρετή παρά ρομαντική καθώς αναζητάς συγκινήσεις και η συναισθηματική ευαισθησία του θα μπορούσε να σου σπάσει τα νεύρα.

Ταύρος

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Λέων.

Γιατί; Σου αρέσει να αντιμετωπίζεις τα πράγματα αργά και να απολαμβάνεις τις απλές απολαύσεις της ζωής και γι ‘αυτό η φλογερή και ελκυστική ενέργεια ενός Λέοντα θα μπορούσε να αποδειχθεί υπερβολική για τον χαλαρό τρόπο ζωής σου. Ο Λέων λατρεύει να βρίσκεται στο προσκήνιο και να βάζει δράμα στο μείγμα και όλα αυτά αποτελούν πρόβλημα για την πιο επιφυλακτική και γήινη ατμόσφαιρα στην οποία λατρεύει να βρίσκεται ο Ταύρος.

Δίδυμοι

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Ιχθύς.

Γιατί; Η επικοινωνία είναι σημαντική για εσένα Δίδυμε, γι ‘αυτό και η σχέση με τον ονειροπόλο Ιχθύ θα μπορούσε να είναι περισσότερο απογοητευτική παρά ικανοποιητική. Ο Ιχθύς εμπιστεύεται έντονα τις διαισθητικές του αισθήσεις, κάτι που δεν ταιριάζει πάντα με τον πιο λογικό τρόπο σκέψης σου. Ως πνευματικό ζώδιο, το να μπαίνουν τα συναισθήματα πριν από τα γεγονότα (όπως τείνουν να κάνουν οι Ιχθείς) δεν είναι το στυλ σου και θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαφωνίες και δυσαρέσκεια.

Καρκίνος

Το λιγότερο συμβατό ζώδιό για σχέση είναι ο Κριός.

Γιατί; Ως Καρκίνος, εκτιμάς ότι έρχεσαι σε επαφή με τα συναισθήματά σου και δημιουργείς ασφαλείς και ήσυχους χώρους όπου μπορείς να συνδεθείς με άλλους και αυτός είναι ο λόγος που ο θρασύς και ωμός τρόπος επικοινωνίας του Κριού μπορεί να προκαλέσει τριβή σε μια σχέση μαζί του. Η διασκεδαστική και ανυπόμονη στάση του δεν συνδυάζεται πάντα με τη φυσικά ευαίσθητη και ευγενική ενέργειά σου.

Λέων

Το λιγότερο συμβατό ζώδιό για σχέση είναι ο Ταύρος.

Γιατί; Ως Λέων, η αφοσίωση ενός πιστού Ταύρου είναι σίγουρα επιθυμητή, αφού σου αρέσει να είσαι στο κέντρο της προσοχής αλλά τελικά θα πιάσεις τον εαυτό σου να συγκρατείται από το πείσμα του Ταύρου. Ως σταθερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, έχετε και οι δύο ισχυρές επιθυμίες και ένα βαθύ πόθο για να πάτε τα πράγματα εκεί που θέλετε, οπότε μπορεί να είναι πιο δύσκολο να καταλήξετε σε έναν κοινά αποδεκτό συμβιβασμό για τα πράγματα.

Παρθένος

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Τοξότης.

Γιατί; Ως Παρθένος, η επιθυμία σου για τάξη και ορθολογισμό μπορεί να σε κάνει να απογοητευτείς από την αυθόρμητη και παιχνιδιάρικη ενέργεια του φλογερού Τοξότη. Ο Τοξότης λατρεύει να παίρνει αποφάσεις από καπρίτσιο και η ανέμελη φύση του τον κάνει επιρρεπή σε κινδύνους. Αυτό το ελεύθερο πνεύμα μπορεί συχνά να σου φαίνεται περισσότερο ως απερισκεψία, Παρθένε.

Ζυγός

Το λιγότερο συμβατό ζώδιό για σχέση είναι ο Αιγόκερως.

Γιατί; Ως Ζυγός, είσαι κοινωνική, διπλωματική και αναζητάς πάντα ισορροπία – οπότε η σχέση με τον εξαιρετικά ρεαλιστή Αιγόκερω θα μπορούσε να είναι μια απογοητευτική εμπειρία για εσένα. Οι σχέσεις είναι μια τεράστια διαπραγμάτευση για εσένα (Ο Ζυγός είναι το ζώδιο των συνεργασιών, εξάλλου), οπότε μπορεί να είναι σκληρό να λάβεις υπ όψη το γεγονός ότι οι Αιγόκεροι συχνά βάζουν τη σταδιοδρομία τους πριν από οτιδήποτε άλλο.

Σκορπιός

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Υδροχόος.

Γιατί; Ως Σκορπιός, χρειάζεσαι πολλή μυστικότητα και αμετάβλητη πίστη σε μια σχέση οπότε πιθανότατα θα δυσκολευόσουν να συντονιστείς με τους εξαιρετικά κοινωνικούς και προχωρημένους τρόπους ενός Υδροχόου. Αυτό το ζώδιο του αέρα συχνά φαίνεται ως αδιάφορο ή συναισθηματικά αποσπασμένο, κάτι που είναι ένα τεράστιο ζήτημα για ένα βαθιά ευαίσθητο και προσανατολισμένο στο συναίσθημα, ζώδιο του νερού όπως εσύ.

Τοξότης

Το λιγότερο συμβατό ζώδιό για σχέση είναι ο Παρθένος.

Γιατί; Ως Τοξότης, έχεις μια σχεδόν αδιάσπαστη δίψα για περιπέτεια και ενθουσιασμό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να δεις την επιθυμία του Παρθένου να σχεδιάσει τα πράγματα, ως μια τεράστια αγγαρεία που απειλεί τη διασκέδαση σου. Οι Παρθένοι είναι προσεκτικοί, αναλυτικοί και εξαιρετικά επικεντρωμένοι στις μικρές λεπτομέρειες των πραγμάτων, κάτι που δεν συνδυάζεται πάντα με τον ελεύθερο πνεύμα και τον παιχνιδιάρικο σου αυθορμητισμό.

Αιγόκερως

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Ζυγός.

Γιατί; Ως ένα σκληρά εργαζόμενο γήινο ζώδιο, οδηγείσαι από τη φύση σου που είναι προσανατολισμένη στον στόχο και είσαι αποφασισμένη μόλις εστιάσεις την προσοχή σου σε κάτι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια σχέση με έναν ρομαντικό και κοινωνικά προσανατολισμένο Ζυγό θα μπορούσε να σε κάνει να νιώσεις αποσπασμένη από αυτό που μετράει.

Υδροχόος

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Σκορπιός.

Γιατί; Ως το ζώδιο που διέπει τη φιλία και τη συνεργασία, εκτιμάς ιδιαίτερα ότι συνεργάζεσαι με μια ομάδα και είσαι συνδεδεμένη με πολλούς ανθρώπους, κάτι το οποίο είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το να είσαι με έναν συναισθηματικά ευαίσθητο Σκορπιό θα μπορούσε να αποδειχθεί δοκιμασία. Ίσως να αισθάνεσαι πάντα ότι ψάχνει πολύ τα πράγματα, κάτι που θα μπορούσε να δοκιμάσει την υπομονή σου και να σε κάνει να νιώσεις καταπιεσμένη.

Ιχθείς

Το λιγότερο συμβατό ζώδιο για σχέση είναι ο Δίδυμος.

Γιατί; Ως ένα ζώδιο που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, Ιχθύ, μπορεί να διαπιστώσεις ότι η λογική και προσανατολισμένη προς τα γεγονότα προσέγγιση του Δίδυμου είναι λίγο πολύ άκαμπτη για το γούστο σου. Ο Δίδυμος απαιτεί πολλή επικοινωνία, οπότε ίσως δυσκολευτείς να προσπαθείς να εξηγείς συνεχώς τα συναισθήματα σου και τις διαισθητικές σκέψεις σου – κάτι που θα μπορούσε να είναι μια απογοητευτική και άκαρπη εμπειρία, δεδομένου ότι ορισμένα πράγματα δεν μπορούν να εκφραστούν με λόγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.