ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα έξι πιο όμορφα ζώδια – Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό τους

Έχουν αυτό το «κάτι» που δεν περνά απαρατήρητο και κάνουν αισθητή την παρουσία τους

Αυτά είναι τα έξι πιο όμορφα ζώδια – Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό τους

Υπάρχουν έξι ζώδια που «μαγνητίζουν» τα βλέμματα όλων με την παρουσία τους, καθώς είναι τα πιο όμορφα.

Έχουν αυτό το «κάτι» που δεν περνά απαρατήρητο και κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Ας δούμε τα 6 πιο όμορφα ζώδια και ό,τι πιο ελκυστικό σε αυτά

Ιχθύες

Το πιο όμορφο ζώδιο

Το ζώδιο των Ιχθύων είναι το πιο όμορφο λόγω της δημιουργικότητας και της συμπόνιας τους για τους άλλους. Ενώ ο Υδροχόος φοράει καλά αυτά τα παπούτσια, κανείς δεν φαίνεται καλύτερα χωρίς παπούτσια από τη γυναίκα Ιχθύ. Όμορφα πόδια και δάχτυλα – το μεγάλο βραβείο ενός φετιχιστή ποδιών. Ανατρέξτε στους Ιχθύες για τα πιο όμορφα μετατάρσια! Έχουν και υπέροχα μάτια!

Παρθένος

Το πιο γοητευτικό ζώδιο

Ο Παρθένος έχει τον τρόπο με τις λέξεις που τον κάνουν πιο γοητευτικό στους γύρω του, καθιστώντας τους φυσικά ελκυστικούς.

Είναι το κορίτσι με το μπικίνι με την καλύτερη κοιλιά στην παραλία. Εάν ένας αφαλός μπορεί να θεωρηθεί όμορφος, τότε η Παρθένος έχει το κουμπί της επιλογής.

Το pin-up κορίτσι με τη μικροσκοπική μέση; Μάλλον είναι Παρθένος.

Λέων

Το πιο συναρπαστικό ζώδιο

Ο Λέων κυβερνά την καρδιά και η καρδιά βρίσκεται στο στήθος. Και αυτό σημαίνει ότι μερικά από τα πιο όμορφα στήθη γύρω μπορούν να βρεθούν σε μια γυναίκα Λέοντα. Η αυτοπεποίθησή τους ενισχύει επίσης το όμορφο επίπεδό τους.

Κριός

Το πιο τολμηρό ζώδιο

Δεδομένου ότι ο Κριός κυβερνά το κεφάλι, είναι πιθανό να δείτε μια ολόσωμη, ευχάριστη ομορφιά εδώ, σε όλα τα χαρακτηριστικά.

Είναι ένα από τα πιο όμορφα ζώδια. Ένα δυνατό φρύδι θα υποδηλώνει την εξυπνάδα και την αγριότητα που κάνει τη γυναίκα Κριό όμορφη και δυνατή.

Ζυγός

Το πιο ευαίσθητο ζώδιο

Οι Ζυγοί έχουν μια λεπτή ομορφιά για αυτούς με τη δικαιοσύνη και τη διπλωματική τους φύση.

Για φυσική ομορφιά, θα θελήσετε να παρακολουθήσετε μια γυναίκα Ζυγό να απομακρύνεται.

Ταύρος

Η κρυμμένη ομορφιά του ζωδιακού κύκλου

Ο Ταύρος είναι μια κρυφή ομορφιά. Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους, η τρυφερότητα και ο αισθησιασμός είναι κάτι που πρέπει να σκάψει κανείς για να αποκαλύψει την προσωπικότητα.

Θα θέλετε να φιλήσετε το λαιμό της γυναίκας Ταύρου γιατί είναι αυτή με τον όμορφο λαιμό. Ο τρόπος που γυρίζει το κεφάλι της ή σηκώνει το πηγούνι της — αυτό είναι αρκετό για να τρελάνει έναν άνθρωπο για την ομορφιά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.