Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που προσκολλώνται στις σχέσεις τους γρήγορα και δίνουν τα πάντα εξαρχής

Και για πολύ καιρό

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που προσκολλώνται στις σχέσεις τους γρήγορα και δίνουν τα πάντα εξαρχής

Αν ανήκετε στους ανθρώπους που από τις πρώτες ημέρες μιας σχέσης έχετε γίνει «χαλί» να σας πατήσουν, τότε ίσως να πρέπει να κατηγορήσετε το ζώδιό σας γι’ αυτό.

Παρακάτω τα ζώδια που προσκολλώνται σε μία σχέση αρκετά γρήγορα. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ποια είναι εκείνα που δεν μπορούν εύκολα να ξεπεράσουν το παρελθόν.

Καρκίνος

Δυσκολεύονται πολύ να εμπιστευτούν, αλλά αν ερωτευτούν τότε το συναίσθημα τους παρασύρει και τα δίνουν όλα από την αρχή. Επενδύουν πολλά σε έναν άνθρωπο, χωρίς να τον γνωρίζουν πολύ καλά, γι’ αυτό και πληγώνονται συχνά.

Παρθένος

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι αρκετά λογικοί. Δύσκολα αφήνουν το συναίσθημα να τους παρασύρει. Ωστόσο, όταν αποφασίσουν να είναι μαζί με κάποιον τότε χαλαρώνουν και «κολλάνε» πάνω του για καιρό.

Ζυγός

Με σύμβολό τους τη ζυγαριά, οι Ζυγοί γνωρίζουν πότε πρέπει να βάλουν όρια. Ωστόσο, ερωτεύονται με πάθος γι’ αυτό και πολλές φορές μοιάζει να εξαρτώνται από το ταίρι τους. Επειδή, όμως, είναι ελεύθερα πνεύματα, όταν φτάνουν στα όριά τους, τότε οι αλυσίδες σπάνε.

Ιχθύς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνήθως μοιάζουν αδιάφοροι. Λέμε πως είναι στον «κόσμο τους». Από τη στιγμή που θα βρεθούν σε σχέση, όμως, τότε τίποτα δεν τους σταματά από το να κολλήσουν στον σύντροφό τους σαν αυτοκόλλητα, ενώ δύσκολα αποδέχονται τον χωρισμό.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.