ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες τον Αύγουστο

Υπομονή και στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι.

Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες τον Αύγουστο

Eίναι ώρα να γυρίσεις σελίδα και να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο. Παρόλο που η αλλαγή είναι μέρος της ζωής, για τέσσερις εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου θα είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα τον Αύγουστο (με 5 πλανήτες ανάδρομους) και μπορεί να δυσκολευτούν λίγο περισσότερο να νιώσουν άνετα.Υπομονή όμως και στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι.

Ταύρος

Υποβάλλεσαι σε τόσες πολλές αλλαγές αυτή τη στιγμή και μπορεί να αισθάνεσαι πίεση, Ταυρίνα. Έφυγες στις 31 Ιουλίου από τον απρόβλεπτο Ουρανό, ενώνοντας τις δυνάμεις σου με τον Βόρειο Δεσμό του Πεπρωμένου στον Ταύρο και θα περάσεις όλο τον Αύγουστο για να συνηθίσεις τη νέα σου πραγματικότητα. Ξεφεύγεις από ότι δεν σε εξυπηρετεί πλέον και στοχεύεις σε κάτι καλύτερο! Αυτόν τον μήνα, ο ήλιος θα περάσει μέσα από τον ευαίσθητο τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, κάτι που θα μπορούσε να φέρει την προσοχή σου σε κάποια από τα συναισθηματικά φορτία που έχεις κουβαλήσει.

Ζυγός

Μπορεί να είσαι σε έντονη ψυχική κατάσταση αυτόν τον μήνα, επειδή μαθαίνεις πού βρίσκονται τα όριά σου και πού πρέπει να τραβήξεις τη γραμμή. Εξάλλου, ο Άρης ένωσε τις δυνάμεις του την 1η Αυγούστου με τη σύνοδο Ουρανού-Βόρειου Δεσμού στον Ταύρο στον όγδοο Οίκο της μεταμόρφωσής σου, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ένα ξαφνικό και απροσδόκητο τέλος σε ένα τομέα της ζωής σου. Εάν κάτι εξαντλεί τη ζωτικότητα σου και σε αφήνει να αισθάνεσαι εξαντλημένη, ίσως είναι καιρός να αρχίσεις να αποσυνδέεσαι από ότι κι αν είναι αυτό.

Αιγόκερως

Αυτό το μήνα, κοιτάς καλά το επίπεδο οικειότητας στη ζωή σου. Καθώς ο ήλιος του Λέοντα διασχίζει τον όγδοο Οίκο των ενεργειών που συγχωνεύονται, σε αναγκάζει να αναγνωρίσεις πού ξεκινά και πού τελειώνει κάποιος που αγαπάς. Ακριβώς επειδή νοιάζεσαι για κάποιον δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον αφήσεις να καταλάβει κάθε εκατοστό της ζωής σου! Χάραξε κάποια όρια και μάθε τι είσαι διατεθειμένη να χειριστείς πριν γίνει δύσκολο. Δεν υπάρχει τίποτα κακό να επενδύεις την ενέργειά σου με σύνεση, όχι απρόσεκτα.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτόν τον μήνα, ο ήλιος κινείται από το αντίθετο ζώδιό σου — τον Λέοντα. Αυτή η εμπειρία μπορεί να μοιάζει κάπως σαν να κοιτάζεις στον καθρέφτη και να βλέπεις το είδωλό σου να σε κοιτάζει! Εξάλλου, αυτή είναι η στιγμή που ο ήλιος θα περάσει από τον έβδομο Οίκο των συνεργασιών σου, ρίχνοντας φως στους ανθρώπους στη ζωή σου με τους οποίους συνεργάζεσαι. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να περιλαμβάνουν από τον σύντροφο σου έως τον καλύτερο φίλο σου! Και επειδή ο ήλιος θα περάσει τον μήνα απέναντι από τον υπεύθυνο Κρόνο -ο οποίος τυχαίνει να κινείται μέσω του Υδροχόου- θα μπορούσε να προκαλέσει κρυφές εντάσεις στις σχέσεις σου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.