Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως - Δεν θα περάσουν καλά τον Ιούλιο

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού για κάποιους θα μοιάζει με ένα πάρτι, για άλλους θα έχει δυσκολίες. Συγκεκριμένα τρία ζώδια θα είναι άτυχα.

Καθώς ο Hλιος ετοιμάζεται να μετακινηθεί στο ζώδιο του Λέοντα στις 22 Ιουλίου, ορισμένα ζώδια θα είναι πρόθυμα να βγουν στο προσκήνιο, ενώ άλλα θα είναι εσωστρεφή και θα έχουν διάθεση να αποσυρθούν και να βυθιστούν στους προβληματισμούς τους. Για αυτόν τον λόγο, ο Ιούλιος του 2022 θα είναι ο χειρότερος μήνας για τρία ζώδια που στρέφονται προς τον εσωτερικό τους κόσμο, ενώ το πάρτι για πολλά άλλα μόλις ξεκινά. Εάν είστε Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως, να γιατί θα έχετε έναν δύσκολο Ιούλιο που μπορεί να σας έχει αντίκτυπο στα συναισθήματά και την ψυχολογία σας.

Ταύρος: Επαναξιολογείτε τις επιθυμίες σας

Ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά στις πιο βαθιές σας επιθυμίες, Ταύροι, καθώς ο Ηλιος μετατοπίζεται στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας στις 22 Ιουλίου.

Ως το γήινο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που εστιάζει στην ευχαρίστηση, είναι σημαντικό η ζωή στο σπίτι να σας κάνει να αισθάνεστε δημιουργικοί, σίγουροι και περήφανοι. Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που θα σας κάνει να είστε ενθουσιασμένοι και να αποκαλείτε σπίτι;

Παρθένος: Σας πιάνει μια εσωστρέφεια

Καθώς ο Ηλιος μετατοπίζεται στον 12ο οίκο της ψυχικής υγείας και της απομόνωσής στις 22 Ιουλίου, θα έχετε την τάση να απομονωθείτε μετά από μια απίστευτα κοινωνική περίοδο. Πρόσφατα αφιερώσατε πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά σας στα κοινωνικά και τώρα είναι η ώρα να ξεκουραστείτε και να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Δώστε στον εαυτό σας την προσοχή που χρειάζεστε και απολαύστε τον χρόνο που περνάτε μόνοι σας. Είτε δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί περισσότερο είτε απλώς απολαμβάνετε περισσότερο χρόνο μόνοι σας, είναι βέβαιο ότι θα βγείτε αναζωογονημένοι από αυτή τη σεζόν.

Αιγόκερως: Θέτετε υγιή όρια

Στις 22 Ιουλίου, ο ήλιος θα μετατοπιστεί από τον έβδομο οίκο των σχέσεών σας και στον όγδοο οίκο των ορίων και των κοινών πόρων. Οι συνδέσεις και οι δεσμοί σας βαθαίνουν τώρα, καθιστώντας αυτή στιγμή αυτή σημαντική για να θέσετε κάποια υγιή όρια. Είναι γνωστό ότι δίνετε στους άλλους ένα χέρι βοήθειας όταν το χρειάζονται, αλλά είναι σημαντικό να νιώθετε ότι το αναγνωρίζουν και σας εκτιμούν για ό,τι κάνετε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πείτε τη γνώμη σας εάν δεν αισθάνεστε ότι σας βλέπουν – ειδικά επειδή εργάζεστε πολύ σκληρά. Αν και οι συζητήσεις μπορεί να είναι μια πρόκληση στην αρχή, θα νιώσετε ξαλαφρωμένοι καθώς αποβάλλετε μερικά από αυτά τα παράπονα από μέσα σας.