ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν έναν Ιούλιο «ζάχαρη»

Θα αφήσετε πίσω σας όλες τις ανησυχίες

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα περάσουν έναν Ιούλιο «ζάχαρη»

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η χρονιά είναι ήδη στα μισά της (το πιστεύεις); Ωστόσο, δεν χρειάζεται να ανησυχείς πολύ για αυτό τώρα, επειδή τα σχέδια των διακοπών σου σίγουρα σε ενθαρρύνουν να αφήσεις πίσω σου όλες τις ανησυχίες σου. Και ειδικά δεν πρέπει να ανησυχούν τα τρια παρακάτω ζώδια για τα οποία ο Ιούλιος θα είναι ο καλύτερος μήνας.

Κριός

Ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις τις επιθυμίες της καρδιάς σου. Η σεζόν σου μπορεί να έχει τελειώσει, αλλά για εσένα, η διασκέδαση μόλις αρχίζει. Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στον πέμπτο Οίκο της δημιουργικής έκφρασης στις 22 Ιουλίου, τα έργα του πάθους σου και οι προσπάθειες αναζήτησης ευχαρίστησης θα φωτιστούν. Είναι μια περίοδος όπου μπορείς να περιμένεις πολλή προσοχή γύρω από τους διαφορετικούς τρόπους που εκφράζεσαι τώρα, οπότε φρόντισε να απολαύσεις τα φώτα της δημοσιότητας.

Λέων

Χρόνια πολλά, Λιονταρίνα. Είναι η ώρα σου να λάμψεις (ναι, ακόμη περισσότερο από το συνηθισμένο). Καθώς ο ήλιος, δηλαδή ο κυβερνήτης του χάρτη σου, μετατοπίζεται στον πρώτο Οίκο του εαυτού σου στις 22 Ιουλίου, θα νιώσεις ένα κύμα ενέργειας, αυτοπεποίθησης και αυτογνωσίας. Με την εποχή του Καρκίνου να τελειώνει, θα είσαι έτοιμη να βγεις στο προσκήνιο και να αποδεχτείς την αναγνώριση που σου αξίζει. Αυτό το καλοκαίρι έχει να κάνει με το να δώσεις προτεραιότητα στον εαυτό σου, οπότε φρόντισε να ενισχύσεις τη φροντίδα του εαυτού σου.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διεύρυνση των οριζόντων σου είναι η προτεραιότητά σου. Καθώς ο ήλιος μετατοπίζεται στις 22 Ιουλίου στον ένατο Οίκο της σοφίας, της γνώσης και των ταξιδιών σου, η επιθυμία σου να διευρύνεις τους ορίζοντές σου θα τονιστεί τον Ιούλιο. Ως το ζώδιο του ζωδιακού κύκλου που αναζητά την περιπέτεια, έχεις σκοπό να εξερευνήσεις διαφορετικές προοπτικές και απόψεις για τη ζωή, κάνοντας αυτή την εποχή, μια εποχή απελευθέρωσης και ενθουσιασμού. Ως ζώδιο της φωτιάς, είσαι απίστευτα παθιασμένη με τα πράγματα στα οποία πιστεύεις και αυτή η εποχή είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσεις ένα ταξίδι.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.