ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ζήσουν τις πιο «καυτές» καλοκαιρινές νύχτες με νέες σχέσεις

Τι λέει η αστρολογία

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ζήσουν τις πιο «καυτές» καλοκαιρινές νύχτες με νέες σχέσεις

Στην καρδιά του καλοκαιριού βρισκόμαστε και αν δεν το έχεις καταλάβει ήδη, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν λίγο περισσότερο αυτό τον καιρό για μερικά ζώδια περισσότερο. Ισχύει όντως αυτό που υποστηρίζει η αστρολογία;

Καρκίνος

Παρά το γεγονός ότι είσαι ζώδιο του νερού, το ζώδιό σου ξεκινά την πιο καυτή εποχή του χρόνου, κάνοντας αυτή την εποχή να ασχολείται αποκλειστικά με εσένα. Το θερινό ηλιοστάσιο θα αναδείξει την αίσθηση του εαυτού και της ταυτότητάς σου, ενώ ταυτόχρονα θα ρίξει φως στις σχέσεις σου με τους άλλους, ιδιαίτερα στις 28 Ιουνίου, καθώς η πανσέληνος στον Αιγόκερω φωτίζει τον έβδομο Οίκο σου. Καλείσαι να μάθεις πώς να φροντίζεις τους άλλους χωρίς να παραμελείς τις δικές σου ανάγκες, οπότε γύρω από την πανσέληνο φρόντισε να αξιολογήσεις πώς σε εξυπηρετούν οι σχέσεις σου, όχι μόνο το αντίστροφο.

Αιγόκερως

Καθώς το θερινό ηλιοστάσιο φωτίζει τον έβδομο Οίκο των σχέσεών σου στις 21 Ιουνίου, οι ρομαντικές σου προσπάθειες θα μπουν στο επίκεντρο. Ως κάποια που τείνει να δίνει προτεραιότητα στην αυτοπειθαρχία και στην επίτευξη στόχων, αυτή η σεζόν μπορεί να φανεί κάπως άβολη για εσένα. Αυτή η εποχή είναι η ιδανική στιγμή για να δώσεις βάρος στις σχέσεις σου με τους άλλους. Πώς επιτρέπεις σε άλλους ανθρώπους να σε υποστηρίξουν συναισθηματικά; Έχεις την τάση να καταπιέζεις τα συναισθήματά σου κάτω από ένα στωικό εξωτερικό περίβλημα, αλλά οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι μπορείς να δεις ακριβώς μέσα από την πανοπλία σου.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 21 Ιουνίου, ο ήλιος μετατοπίζεται στον πέμπτο Οίκο της οικειότητας και της δημιουργικής έκφρασης, φέρνοντας φρέσκια, συναρπαστική νέα ενέργεια στην ερωτική σου ζωή. Είσαι το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να έχει ένα καυτό καλοκαίρι, Ιχθύ και αν και μπορεί να μην διαρκέσει απαραίτητα για πάντα, θα μπορείς ακόμα να το απολαύσεις. Επίτρεψε στον εαυτό σου να αποδεχθεί το διασκεδαστικό, χαλαρό κομμάτι μιας καινούργιας γνωριμίας χωρίς καμία προσδοκία. Αξίζεις λίγη προσοχή.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.