ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτά είναι τα ζώδια που κάνουν πως δεν βλέπουν τα προβλήματά τους

Ζουν στον κόσμο τους

Αυτά είναι τα ζώδια που κάνουν πως δεν βλέπουν τα προβλήματά τους

Τα παρακάτω ζώδια αγνοούν τα προβλήματά τους και τα «κρύβουν» κάτω από τα χαλί περιμένοντας να λυθούν μόνα τους.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιχθύς ζει στον δικό του μικρόκοσμο, γι’ αυτό εκπλήσσεται δυσάρεστα και αιφνιδιάζεται εύκολα με ένα πρόβλημα. Φορτίζεται συναισθηματικά, τον παίρνει από κάτω, παθαίνει σύγχυση και είτε κρύβεται από αυτό, αρνούμενος να το αντιμετωπίσει, είτε «πνίγεται» και θέλει επειγόντως βοήθεια ή καθοδήγηση για να βρει τη σωστή λύση, αλλιώς θα τα κάνει «θάλασσα».

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας Δίδυμος είναι συνήθως αναβλητικός και δεν αναλαμβάνει την επίλυση ενός προβλήματος, εκτός αν του μπει το μαχαίρι στο λαιμό. Ακόμα και τότε όμως, θα προσπαθήσει να βρει πρόχειρες λύσεις για να το ξεφορτωθεί, έστω και προσωρινά, με αποτέλεσμα μετά από λίγο καιρό να επανεμφανίζεται μεγαλύτερο και να τον αναγκάζει πλέον να αφιερώσει τον πολύτιμο χρόνο του για να το αντιμετωπίσει.

ΖΥΓΟΣ
Είναι γνωστό ότι είναι το ζώδιο της αναποφασιστικότητας, αλλά δεν είναι μόνο αυτή η αιτία που ένας Ζυγός φτάνει σε αδιέξοδο μπροστά σε ένα πρόβλημα. Ο κύριος λόγος είναι ότι προσπαθεί να βρει την ιδανική λύση, χωρίς να αδικήσει, αν πρόκειται για άλλους και χωρίς να ζοριστεί, αν πρόκειται για τον εαυτό του. Συχνά μάλιστα το αγνοεί εντελώς, αντί να το χειριστεί και μετά δυσανασχετεί γιατί δε νιώθει έτοιμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.