ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αυτά είναι τα ζώδια που θεωρούν πως η επαρχία είναι το καλύτερο μέρος για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους

Δείτε αναλυτικά ποια ζώδια δεν αντέχουν τις πόλεις

Αυτά είναι τα ζώδια που θεωρούν πως η επαρχία είναι το καλύτερο μέρος για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους

Τρία είναι τα ζώδια τα οποία θεωρούν πως η επαρχία είναι το καλύτερο μέρος για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος λατρεύει τη φύση, την παράδοση και την οικογένεια. Αν λοιπόν μπορέσει να κάνει οικογένεια και να την μεγαλώσει στην επαρχία, θα είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Και αυτό γιατί εκεί τόσο ο ίδιος, όσο και τα παιδιά του θα είναι κοντά με όλους τους συγγενείς (μακρινούς και κοντινούς), τους παππούδες και τη φύση. Θα μπορέσουν τα παιδιά του να μεγαλώσουν με πιο παραδοσιακούς τρόπους, πιο ανέμελα και πιο ελεύθερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος -ως ζώδιο της Γης- είναι δεμένη με τη γη, με τη φύση και τα ζώα. Λατρεύει την εξοχή και όσα αυτή προσφέρει. Για την Παρθένο, το να μπορέσει να μεγαλώσει τα παιδιά της στην επαρχία, θα ήταν ευχής έργον. Και αυτό γιατί εκτός του ότι αυτά θα είναι κοντά στη φύση και στα ζώα, θα είναι και πιο προστατευμένα από κινδύνους όλων των ειδών. Όλα στην επαρχία είναι πιο… καθαρά. Από την ατμόσφαιρα και το περιβάλλον, μέχρι τα τρόφιμα. Και για την Παρθένο η υγεία είναι πολύ σημαντική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Υδροχόος από την άλλη, βλέπει την επαρχία ως κάτι το εναλλακτικό. Και επειδή είναι γνωστό ότι ο Υδροχόος αρέσκεται με το να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα, θα την επέλεγε με μεγάλη ευκολία για να μεγαλώσει εκεί τα παιδιά του. Θα τους δινόταν οικογενειακώς η ευκαιρία να κάνουν πράγματα που στην μεγάλη πόλη δεν θα μπορούσαν και κάθε μέρα για εκείνους θα ήταν και μια μικρή εξερεύνηση και περιπέτεια στη φύση. Θα ζούσαν εντελώς ανέμελα και ελεύθερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.