Ετοιμάσου να ευνοηθείς

Για ορισμένα ζώδια, η περίοδος που διανύουμε αυτό τον καιρό -η μετά του ανάδρομου Ερμή, δηλαδή- είναι πολύ φωτεινή!

Για όλους, όμως, υπάρχει μία μέρα μέσα στον Ιούλιο που είναι καλύτερη από τις άλλες, σύμφωνα με την αστρολογία. Δες ποια είναι αυτή η μέρα για το δικό σου ζώδιο.

Κριός – 28 Ιουλίου

Ο Δίας, ο πλανήτης που κυβερνά την τύχη και την αφθονία γίνεται ανάδρομος στο ζώδιό σου σήμερα. Κατά τη διάρκεια της τακτικής κίνησης, αυτός ο πλανήτης φέρνει ευκαιρίες και κατευθύνσεις για να δημιουργήσεις περισσότερα στη ζωή σου.

Ταύρος – 5 Ιουλίου

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου αυτή την ημέρα φέρνοντάς σου το δώρο των λέξεων. Ο Ερμής κυβερνά το πώς σκέφτεσαι και το πώς επικοινωνείς. Όταν είναι στο ζώδιό σου σημαίνει ότι θα περάσεις πιο εύκολα και θα έχεις καλύτερο τρόπο να εκφραστείς.

Δίδυμοι – 4 Ιουλίου

Η Παλλάς είναι ο αστεροειδής που διέπει τη δικαιοσύνη και την εσωτερική σοφία και καθώς εισέρχεται στο ζώδιό σου σήμερα, είναι μια ευκαιρία για εσένα να επανασυνδεθείς με αυτό το κομμάτι του εαυτού σου. Σκέψου το πώς έχεις συχνά μια αίσθηση ή διαίσθηση για το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος.

Καρκίνος – 17 Ιουλίου

Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Καρκίνο σήμερα και, ενώ αυτός ο πλανήτης είναι περισσότερο γνωστός για τη διακυβέρνηση της αγάπης, είναι επίσης ο κυρίαρχος των οικονομικών θεμάτων, ακόμη και των προσπαθειών για ακίνητα. Χρησιμοποίησε αυτή την ενέργεια για να σε ωθήσει προς τα εμπρός και να δημιουργήσεις οικονομική αφθονία με τον τρόπο που συνδέεται πιο βαθιά με τον σκοπό σου.

Λέων – 28 Ιουλίου

Η νέα σελήνη στον Λέοντα εμφανίζεται αυτήν την ημέρα δίνοντάς σου την ευκαιρία για μια ολοκαίνουργια αρχή. Τα νέα φεγγάρια είναι μια στιγμή για να σπείρεις τις προθέσεις σου στο σύμπαν, ώστε να μπορέσεις αργότερα να δρέψεις τα οφέλη.

Παρθένος – 25 Ιουλίου

Η Ήρα, ο αστεροειδής που διέπει τους γάμους και τα συμβόλαια, γίνεται σήμερα ανάδρομη στους Ιχθείς. Αυτό ενεργοποιεί τις αισθηματικές σου σχέσεις αλλά και τα συμβόλαια που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Ζυγός – 6 Ιουλίου

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης εμφανίζεται αυτήν την ημέρα στον Ζυγό, δίνοντας έμφαση στην ικανότητα και την ανάγκη σου να περάσεις μέσα από προκλήσεις που σε εμποδίζουν να δημιουργήσεις χώρο για αφθονία.

Σκορπιός – 31 Ιουλίου

Ο Ουρανός, ο πλανήτης της απροσδόκητης αλλαγής, ενώνεται σήμερα με τον Βόρειο Δεσμό, κυβερνήτη της μοίρας σου, στον Ταύρο, ο οποίος έχει μια ενέργεια που επηρεάζει το ρομαντικό κομμάτι της ζωής σου. Αυτό σημαίνει ότι για εσένα, η τύχη που αναζητούσες περισσότερο, είναι πιθανή σε αυτό το τμήμα.

Τοξότης – 4 Ιουλίου

Η Ήρα , ο αστεροειδής που κυβερνά τη σοφία και τη δικαιοσύνη, μετακομίζει στους Διδύμους σήμερα, ενεργοποιώντας τον τρόπο λειτουργίας αυτής της ενέργειας στην προσωπική σου ζωή. Έχεις περάσει το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς εστιάζοντας στην καριέρα σου και εξαιτίας αυτού έχεις απομακρυνθεί από αυτό που πραγματικά εκτιμάς ή χρειάζεσαι στη ζωή σου.

Αιγόκερως – 13 Ιουλίου

Η ετήσια πανσέληνος σου στον Αιγόκερω συμβαίνει στις 13 Ιουλίου, φέρνοντας στο φως ότι έχει συμβεί από τη νέα σελήνη από τις 2 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα. Χρησιμοποίησε αυτό ως ευκαιρία για να δεις τι λειτουργεί και τι όχι.

Υδροχόος – 28 Ιουλίου

Η νέα σελήνη στον Λέοντα σήμερα σε βοηθά να ξεκινήσεις ένα ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Μετά από αυτό που φαίνεται σαν ένα έτος μαθημάτων και ανάπτυξης, ήρθε η ώρα να προχωρήσεις σε μια νέα κατάσταση.

Ιχθείς – 25 Ιουλίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα, η Ήρα, ο αστεροειδής του γάμου και των συμβάσεων γυρίζει ανάδρομη στο ζώδιό σου φέρνοντας όχι μόνο ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή αλλά και σε οικονομικά αποδοτικά συμβόλαια.

TAGS: