ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυτό είναι το ζώδιο που δεν θα θες να σταματήσει να σε φιλάει

Αστρολόγος αποκάλυψε ποιο ζώδιο δίνει τα καλύτερα φιλιά

Αυτό είναι το ζώδιο που δεν θα θες να σταματήσει να σε φιλάει

Το ζώδιο που δίνει τα καλύτερα φιλιά σύμφωνα με την αστρολογία είναι ο Ιχθύς, όπως διαβάζουμε σε άρθρο της New York Post.

Οι Ιχθύες ερωτεύονται με έναν μαγικό και παράξενο τρόπο. Μπορεί να ερωτευθούν από μια ματιά, ένα άγγιγμα, μια χειρονομία. Συχνά εξιδανικεύουν καταστάσεις και σύμφωνα με την αστρολογία δίνουν τα πιο καυτά και ωραία φιλιά.

Ο Ιχθύς έχει μεγάλη φαντασία και είναι γεμάτος ενσυναίσθηση. Ξέρει πώς να αγαπάει, έχει το χάρισμα να κάνει τους άλλους να τον εμπιστεύονται και έχει ειλικρινείς προθέσεις. Εξιδανικεύει τόσο τον σύντροφο του όσο και άλλα πράγματα στη ζωή, αλλά μπορεί να πέσει σε κατάθλιψη αν δεν υπάρχει μαγεία και ομορφιά γύρω του.

Αυτό το ευαίσθητο ζώδιο κατέχει την τέχνη της αποπλάνησης και είναι πλασμένο για την αγάπη, το πάθος και τον έρωτα. Ξέρει να σε παρασύρει στον μαγικό του κόσμο και να σου δώσει τα καλύτερα φιλιά.

Ο Ιχθύς έχει επαφή με το συναίσθημα και είναι πολύ ρομαντικός. Προσφέρει αγάπη, στοργή και τρυφερότητα στον σύντροφό του. Είναι βαθιά ερωτικός και ταυτόχρονα έχει μια μοναδική γλύκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αγάπησε Ιχθύς; Θα σου δώσει τα πάντα και τα καλύτερα φιλιά που είχες ποτέ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.