ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αυτοί είναι οι έξι συνδυασμοί ζωδίων που δεν βοηθούν τις καλές σχέσεις μεταξύ αδελφών

Δεν θα είναι ποτέ «κοντά»

Αυτοί είναι οι έξι συνδυασμοί ζωδίων που δεν βοηθούν τις καλές σχέσεις μεταξύ αδελφών

Το ότι κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται μέσα στην ίδια οικογένεια δεν συνεπάγεται αυτομάτως ότι θα έχουν και στενή σχέση μεταξύ τους. Η αστρολογία θεωρεί ότι πέραν του χαρακτήρα του καθενός, μεγάλο ρόλο -και- σ’ αυτό παίζουν τα χαρακτηριστικά των ζωδίων στα οποία ανήκουν τ’ αδέλφια.

Υπό αυτό το πρίσμα, ιδού 6 συνδυασμοί του ζωδιακού κύκλου που αφορούν αδέρφια τα οποία, σύμφωνα με την αστρολογία, δεν θα είναι ποτέ “κοντά”.

Κριός + Ταύρος

Ο Κριός και ο Ταύρος είναι δύο από τα πιο επίμονα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Όχι μόνο βρίσκονται σε κόντρα, αλλά δεν τους νοιάζει πόσο άσχημοι είναι οι καβγάδες τους επειδή είναι αδέρφια και αυτό ακριβώς κάνουν τα αδέρφια. Οι Κριοί τσακώνονται γιατί νιώθουν ότι έχουν πάντα δίκιο, ενώ οι Ταύροι γιατί είναι πολύ πεισματάρηδες για να κάνουν πίσω.

Δίδυμοι + Παρθένος

Η δυναμική μεταξύ των αδερφών Διδύμων και Παρθένων δεν λειτουργεί καλά, απλώς και μόνο επειδή οι προσωπικότητες τους είναι πολύ διαφορετικές. Οι Δίδυμοι ανήκουν περισσότερο σε ένα ανέμελο και χαοτικό ζώδιο, ενώ στον Παρθένο αρέσει η τάξη και οι κανόνες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό το ζευγάρωμα δεν θα ήταν τόσο τοξικό, αλλά συνολικά, ο Παρθένος και ο Δίδυμος είναι πολύ διαφορετικοί για να λειτουργήσουν τα πράγματα μεταξύ τους.

Καρκίνος + Υδροχόος

Αν υπάρχουν δύο ζώδια που είναι πολικά αντίθετα, είναι ο Καρκίνος και ο Υδροχόος. Ο Καρκίνος είναι το συναίσθημα, ο Υδροχόος είναι η λογική. Ο Υδροχόος σκέφτεται, ο Καρκίνος αισθάνεται. Για κάποιους, τα αντίθετα έλκονται, αλλά για αυτούς τους δύο, απλώς τους απομακρύνει. Τα συναισθήματα των Καρκίνων ρέουν συνεχώς, ενώ ο Υδροχόος προτιμά να κρατά μακριά τα πραγματικά του συναισθήματα.

Λέων + Σκορπιός

Γενικά, ο Σκορπιός και ο Λέων μπορεί να έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα, όπως το πώς τους αρέσει να διασκεδάζουν πολύ ενώ στα ρομαντικά θέματα ένας Σκορπιός και ο Λέων έχουν μια υπέροχη σχέση μαζί. Αλλά στις αδερφικές σχέσεις, ο Λέων και ο Σκορπιός συνήθως δεν τα πάνε καλά.

Ο Λέων και ο Σκορπιός είναι το αντίθετο των πολικών αντιθέτων. Ο λόγος που δυσκολεύονται να συνεννοηθούν είναι ότι μοιάζουν σχεδόν υπερβολικά. Και οι δύο έχουν απίστευτα ισχυρές προσωπικότητες και δυνατές ενέργειες που δεν μπορούν να μην τους κάνουν να συγκρουστούν όταν είναι μαζί.

Ζυγός + Αιγόκερως

Οι Ζυγοί χρειάζονται συμβιβασμούς όπως χρειάζονται αέρα και νερό για να επιβιώσουν. Τα πάνε καλά στις σχέσεις και τις φιλίες όπου ο συμβιβασμός σημαίνει ότι όλοι παραμένουν ευτυχισμένοι. Ο Αιγόκερως, από την άλλη, είναι ο τύπος του ζωδίου που θα κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει. Αυτή η ανάγκη για συμβιβασμό έναντι του να μη νοιαζόμαστε για τις απόψεις των άλλων, συχνά κάνει αυτό το ζεύγος αδερφών να μοιάζει με καταστροφή.

Τοξότης + Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο λόγος που ο Τοξότης και οι Ιχθείς σπάνια είναι κοντά ως αδέρφια είναι κυρίως επειδή υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ τους. Οι Ιχθείς χρειάζονται μια βαθιά σύνδεση για να νιώσουν πραγματικά κοντά σε κάποιον, ενώ ο Τοξότης δεν δημιουργεί συναισθηματικούς δεσμούς μέχρι να καταλάβει σίγουρα ότι κάποιος είναι σημαντικός για αυτόν. Και τα δύο ζώδια είναι έξυπνα και εμβαθύνουν με τον δικό τους τρόπο, αλλά εξακολουθούν να είναι πολύ διαφορετικά για να συνδεθούν πραγματικά.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.