ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν σκέφτονται ποτέ σοβαρά: Αυτά είναι τα πιο επιπόλαια ζώδια για σχέση

Μην τα εμπιστεύεσαι και πολύ

Δεν σκέφτονται ποτέ σοβαρά: Αυτά είναι τα πιο επιπόλαια ζώδια για σχέση

Μπορεί για παρέα να είναι οι καλύτεροι, αλλά όταν πάνε να μπουν σε μια σχέση, η επιπολαιότητα γίνεται συνώνυμό τους. Τα παρακάτω ζώδια είναι απρόβλεπτα και δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι πρόκειται να κάνουν στο επόμενο βήμα τους και ποια θα είναι η δική σου θέση μέσα στη ζωή τους.

Κινούνται απερίσκεπτα και αποφασίζουν χωρίς καμία λογική. Δεν αποκλείεται να σε εξαπατήσουν από αυτή τους την παρορμητικότητα αλλά πρέπει να ξέρεις ότι δεν το κάνουν με κίνητρο.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

Αν σκέφτεσαι να κάνεις σχέση με κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, καλύτερα να το ξανασκεφτείς γιατί θα πρέπει να «δεσμευτείς» κυρίως με την επιπολαιότητά τους.

Δίδυμοι

Eίναι η ψυχή της παρέας αλλά όταν πρόκειται για τα αισθηματικά τους, δεν τα πάνε και τόσο καλά. Αποφασίζουν τα πάντα παρορμητικά και επιπόλαια και δύσκολα βρίσκουν ποιοτικό χρόνο για σένα. Καλύτερα λοιπόν να το ξανασκεφτείς γιατί η επιπολαιότητά τους συχνά τους προκαλεί εκρήξεις οργής και θυμού.

Λέων

Λατρεύουν την προσοχή κι αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους, θα το κάνουν ο κόσμος να χαλάσει. Δεν θα σε υπολογίσουν, αρκεί να ικανοποιήσουν το εγώ τους. Θα εκπληρώσουν κάθε στόχο τους ακόμη κι αν πρόκειται για μια επιπόλαιη κίνηση που θα τους κοστίσει.

Τοξότης

Έχουν ταξιδιωτικό πνεύμα και θέλουν να ζουν μαζί σου περιπέτειες. Δεν τους αρέσει η ρουτίνα και όταν μένουν για καιρό σε μια σχέση, βαριούνται κι έτσι κινούνται επιπόλαια, πηγαίνοντας παρακάτω. Καλύτερα να το ξανασκεφτείς πριν προχωρήσεις μαζί τους.

Ιχθείς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια και κάνουν τα πάντα για τον σύντροφό τους αλλά αλλάζουν εύκολα γνώμη και φέρονται επιπόλαια. Μπορεί να σε απογοητεύσουν εύκολα, όπως και τον εαυτό τους γι’ αυτό καλύτερα να προσέξεις πριν αποφασίσεις να δεσμευτείς μαζί τους.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.