ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δεν το σώζει τίποτα: Αυτό είναι το πιο άτυχο ζώδιο σύμφωνα με αστρολόγο

Τους αρέσει επίσης να ζουν τη ζωή τους σαν να ήταν μια ρομαντική κωμωδία

Δεν το σώζει τίποτα: Αυτό είναι το πιο άτυχο ζώδιο σύμφωνα με αστρολόγο

Μπορεί κάποια ζώδια να έχουν γεννηθεί με την τύχη να είναι με το μέρος τους, ωστόσο, κάποια άλλα όμως είναι τόσο άτυχα που δεν τους σώζει τίποτα.

Τα άστρα έχουν τη δική τους επιρροή σε κάθε έναν του ζωδιακού κύκλου και οι πιο ευνοημένοι όσον αφορά τουλάχιστον τα θέματα τύχης είναι όσοι έχουν κυβερνήτη τον Δία.

Μάλιστα, o αστρολόγος KJ Atlas εξηγεί πως τα ζώδια που δεν έχουν κυβερνήτη τον Δία δεν έχουν την τύχη με το μέρος τους.

«Δεδομένου ότι ο Δίας είναι ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας, τα ζώδια όπου ο Δίας δεν λειτουργεί στα καλύτερά του είναι λιγότερο πιθανό να είναι τυχερά» ωστόσο πιο άτυχος από όλους είναι ο Ιχθύς.

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι αρκετά ευαίσθητοι αλλά τους αρέσει επίσης να ζουν τη ζωή τους σαν να ήταν μια ρομαντική κωμωδία εξηγεί η αστρολόγος Inbaal Honigman.

Το ζώδιο του νερού χρειάζεται να ισορροπεί το δράμα με ένα… καλό κλάμα κάθε τόσο, και συνήθως αυτό γίνεται συχνά αφού όλα του τα σχέδια ανατρέπονται συχνά και αντιμετωπίζει πολλές ατυχίες μέχρι να φτάσει στους στόχους του.

Η ατυχία τους είναι ένας συνδυασμός απλά ατυχών συγκυριών και άγχους. Στην ουσία σαμποτάρουν κατά κάποιον τρόπο τον ίδιο τους τον εαυτό και προσελκύουν την αρνητική ενέργεια με τις σκέψεις τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως λέει και η Honigman, «οι Ιχθύες νιώθουν ότι οι πλανήτες είναι εναντίον τους, παρόλο που στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο αυτό αλλά το άγχος τους κάνει την τύχη τους να φαίνεται εντελώς φτωχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.