ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Είναι προορισμένα να πετύχουν: Τα τέσσερα ζώδια που θα αποκτήσουν φήμη στη ζωή τους

Είναι αυτό που λέμε ότι... «έχουν άστρο»

Είναι προορισμένα να πετύχουν: Τα τέσσερα ζώδια που θα αποκτήσουν φήμη στη ζωή τους

Τέσσερα είναι τα ζώδια που σύμφωνα με την αστρολογία, είναι προορισμένα για να αποκτήσουν φήμη στη ζωή τους.

Είναι αυτό που λέμε ότι… «έχουν άστρο».

Δείτε για ποια γίνεται ο λόγος:

Λέων

Το ταξίδι μας στον ζωδιακό κύκλο ξεκινά από τον Λέοντα, τον γενναίο ηγέτη της ουράνιας ζούγκλας. Οι Λέοντες διαθέτουν μια αδιαμφισβήτητη γοητεία και μαγνητική παρουσία που προσελκύει τους άλλους.

Με κυβερνήτη τον λαμπερό Ήλιο, οι Λέοντες εκπέμπουν αυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα και έχουν μια φυσική κλίση στο… δράμα.

Με την αστείρευτη ενέργειά τους και το πάθος τους για τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είναι περίεργο που πολλά διάσημα πρόσωπα, από ηθοποιούς μέχρι μουσικούς και πολιτικούς, ανήκουν σε αυτό το λαμπερό ζώδιο.

Ζυγός

Συνεχίζουμε με τον Ζυγό, τον αρμονικό διαμεσολαβητή του ζωδιακού κύκλου. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, οι Ζυγοί έχουν μία έμφυτη γοητεία, κομψότητα και διπλωματική φινέτσα. Η ικανότητά τους να χειρίζονται κοινωνικές καταστάσεις με χάρη και ευγένεια τους κάνει να είναι… influencers.

Επηρεάζουν με φυσικότητα πράγματα και καταστάσεις. Από διασημότητες του Χόλιγουντ μέχρι καταξιωμένους καλλιτέχνες, οι Ζυγοί συχνά βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, κερδίζοντας εύκολα το κοινό με τη γοητεία και την προσωπικότητά τους.

Σκορπιός

Καθώς εμβαθύνουμε περισσότερο στον αστρολογικό κόσμο, συναντάμε τον Σκορπιό, το γοητευτικό ζώδιο του νερού που είναι γνωστό για το έντονο πάθος του και την ακλόνητη αποφασιστικότητά του.

Οι Σκορπιοί διαθέτουν μια αξεπέραστη γοητεία που μαγεύει όσους βρίσκονται γύρω τους. Με κυβερνήτη τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, οι Σκορπιοί δεν φοβούνται να βουτήξουν στα βάθη των συναισθημάτων τους, διοχετεύοντας την εσωτερική τους ένταση σε δημιουργικές προσπάθειες.

Με το έμφυτο χάρισμα που διαθέτουν και την φιλοδοξία τους, οι Σκορπιοί συχνά φτάνουν να γίνουν διάσημοι, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι τους στον κόσμο.

Τοξότης

Και φτάνουμε στον περιπετειώδη πρωτοπόρο του ζωδιακού κύκλου. Τον Τοξότη. Με κυβερνήτη τον Δία, τον πλανήτη της επέκτασης και της ανάπτυξης, οι Τοξότες έχουν μια δίψα για γνώση, περιπέτεια και νέες εμπειρίες.

Με την αστείρευτη αισιοδοξία και τον μεταδοτικό τους ενθουσιασμό, οι Τοξότες κυνηγούν χωρίς φόβο τα όνειρά τους, καταγράφοντας συχνά αξιοσημείωτη επιτυχία στη διαδρομή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από οραματιστές επιχειρηματίες μέχρι δυναμικούς ακτιβιστές, οι Τοξότες καθοδηγούνται από ένα αίσθημα επίτευξης του σκοπού τους και μια επιθυμία να επηρεάσουν θετικά τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.