Μπορείς να τα εμπιστεύεσαι: Aυτά είναι τα τρία ζώδια που ξεχωρίζουν για την υπευθυνότητα τους

Πιθανότατα, το έχεις παρατηρήσει όταν εργάζεσαι σε ομαδικά projects ή προσπαθείς να κάνεις σχέδια με την ομάδα φίλων σου

Μπορείς να τα εμπιστεύεσαι: Aυτά είναι τα τρία ζώδια που ξεχωρίζουν για την υπευθυνότητα τους

Το να εμφανίζεσαι στην ώρα σου, να τηρείς τις υποσχέσεις και να είσαι συνεπής δεν είναι εύκολο για όλους. Πιθανότατα, το έχεις παρατηρήσει όταν εργάζεσαι σε ομαδικά projects ή προσπαθείς να κάνεις σχέδια με την ομάδα φίλων σου.

Αν και υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να καθορίσουν πόσο υπεύθυνος είναι κάποιος, το ζώδιό του μπορεί να επηρεάσει αρκετά. Σύμφωνα με τους αστρολόγους, υπάρχει λόγος για τον οποίο τα 3 παρακάτω ζώδια είναι πιο υπεύθυνα από άλλα.

Παρθένος

Ο Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, ο οποίος έχει να κάνει με την επικοινωνία και τη λογική. Ο κυρίαρχος πλανήτης του Παρθένου τον κάνει έξυπνο και φυσικό λύτη προβλημάτων. Είναι εύκολο για αυτόν να πάρει το προβάδισμα όταν χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα είναι υποστηρικτικό μέλος της ομάδας.

Ο Παρθένος είναι ένα μεταβλητό ζώδιο της γης που «κινείται σαν άμμος» και γεμίζει τις ρωγμές σε κάθε οργανισμό. Η μόνη φορά που ένας Παρθένος θα απογοητεύσει κάποιον είναι όταν υπερεκτιμά τον εαυτό του και δεν έχει ακόμη αποδεχτεί ότι έχει εξουθενωθεί.

Αιγόκερως

Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο Αιγόκερως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ως το πιο υπεύθυνο ζώδιο. Ως το πρώτο ζώδιο που κυβερνά ο Κρόνος, το καθήκον, η ευθύνη, η επιμέλεια και η υπομονή είναι οι βασικές του αξίες. Ως ζώδιο της γης, είναι πολύ πρακτικός, προσγειωμένος και αξιόπιστος. Οι Αιγόκεροι είναι τόσο υπεύθυνοι, που τείνουν να δυσκολεύονται να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επαναστάτης Υδροχόος μπορεί να μην φαίνεται ως το πιο υπεύθυνο ζώδιο, αλλά κυβερνάται τόσο από τον Ουρανό όσο και από τον Κρόνο που του ενισχύουν την υπευθυνότητα του. Ο Υδροχόος αναλαμβάνει την ευθύνη με τρόπο που είναι μοναδικός από τα άλλα ζώδια. Ο Υδροχόος αισθάνεται υπεύθυνος απέναντι στη «συλλογικότητα» και θα αγωνιστεί για την κλιματική αλλαγή, την επιστημονική πρόοδο και μια συνολική αίσθηση δικαιοσύνης στον κόσμο. Δεν έχει σχεδόν καμία αφοσίωση σε άτομα ή οργανισμούς που δεν ευθυγραμμίζονται με τον μοναδικό κώδικα δεοντολογίας του, επομένως εδώ μπορεί να φαίνεται αλλοπρόσαλλος.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.