ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Η εξερεύνηση του εσωτερικού τους κόσμου θα είναι ιδιαίτερα επείγουσα

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα Σελήνη του Ιουλίου στον Καρκίνο, και η εξερεύνηση του εσωτερικού τους κόσμου θα είναι ιδιαίτερα επείγουσα.

Δείτε ποια αφορά:

Κριός

Προετοιμάσου για δάκρυα, Κριέ καθώς αυτό το συναισθηματικό σεληνιακό χτύπημα θα δοκιμάσει τα νεύρα σου και όσο περισσότερο αντιστέκεσαι, τόσο περισσότερο δράμα θα προκαλείς. Μπορεί να προκύψει κάποια δυσφορία καθώς απομακρύνεσαι από τον ενεργειακό σου κανόνα προκειμένου να επαναφορτιστείς. Μπορεί να νιώσεις μια απρόσμενη αίσθηση, αλλά μείνε σε αυτήν.

Επίτρεψε στον εαυτό σου να επεξεργαστεί τα συναισθήματά σου. Κοίταξε καλά το σπίτι σου και εκτίμησε την άνεση που σου προσφέρει. Το να στηρίζεσαι στην οικογένειά σου (ή στην επιλεγμένη οικογένεια) μπορεί να προσφέρει μεγάλη υποστήριξη.

Ζυγός

Ζυγέ, μπορεί να ανακαλύπτεις ότι παρά την επιτυχία σου, η κορυφή μπορεί να είναι ένα μοναχικό μέρος. Είτε είσαι άριστη στην καριέρα σου είτε προετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό ταξίδι, αυτή η νέα σελήνη σου ζητά να επιβραδύνεις, να αξιολογήσεις τις ανάγκες σου και να δημιουργήσεις ένα σχέδιο για το πώς μπορείς να προχωρήσεις. Σε εξυπηρετεί, άραγε, η τρέχουσα δουλειά σου;

Η καριέρα σου πρόκειται να χτυπήσει μια αναζωογονητική υψηλή νότα με αυτό το νέο φεγγάρι, αλλά μην εκπλαγείς αν η ξαφνική αλλαγή σε κάνει να πιεστείς. Τα απροσδόκητα διαλείμματα είναι ωραία, αλλά μπορεί να είναι λίγο άβολα.

Τοξότης

Τα πράγματα γίνονται δύσκολα, Τοξότη. Τα μάτια σου πρέπει να είναι ορθάνοιχτα, οπότε ετοιμάσου για έναν σοβαρό προβληματισμό. Η νέα σελήνη θα σε κάνει να εξετάσεις βαθιά συναισθήματα και φόβους. Αυτό μπορεί να είναι άβολο, αλλά είναι ένα βασικό βήμα για να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είτε επαναξιολογείς τις σχέσεις, τα οικονομικά σου σχέδια ή τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείς στην οικιακή σου ζωή, πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές για να μπορέσεις να απολαύσεις όλη την καλοσύνη που σε περιμένει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.