ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε το καλύτερο χαρακτηριστικό σου

Αυτό που το κάνει ακαταμάχητο ανάμεσα στους άλλους

Πες μας το ζώδιό σου να σου πούμε το καλύτερο χαρακτηριστικό σου

Ποιο είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του Κριού; Mήπως υπάρχει κάτι κρυμμένο στην προσωπικότητα ενός Ταύρου; Μάθε αμέσως!

Ιχθείς: Το ζώδιο των Ιχθύων είναι ακαταμάχητο λόγω της δημιουργικότητας και της συμπόνιας τους για τους άλλους. Είναι επίσης σοφιστικέ και στυλάτοι!

Παρθένος: Το πιο γοητευτικό ζώδιο – έχει έναν τρόπο με τις λέξεις που τις κάνουν πιο γοητευτικές για τους γύρω τους, καθιστώντας τους μοναδικούς.

Λέων: Το πιο ελκυστικό ζώδιο που ξέρει να κυβερνά την καρδιά και με τα λόγια του πείθει κάθε δύσπιστο.

Κριός: Το πιο τολμηρό ζώδιο που ξέρει πως όταν θες κάτι, μπορείς να το καταφέρεις ακόμη και αν περάσουν από μπροστά σου όλα τα εμπόδια του κόσμου.

Ζυγός: Το πιο διακριτικό και ευγενικό ζώδιο – βάλτε μαζί και το αίσθημα της δικαιοσύνης τους και τη διπλωματική φύση τους και έχετε ένα μοναδικό άτομο.

Ταύρος: Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας τους, κρύβονται στην τρυφερότητα και τον αισθησιασμό που όμως κάποιος πρέπει να προσπαθήσει για να ανακαλύψει.

Τοξότης: Το πιο εντυπωσιακό ζώδιο! Ο αυθορμητισμός του Τοξότη είναι κάτι τόσο διασκεδαστικό όσο και ελκυστικό.

Δίδυμοι: Το πιο αγαπητό ζώδιο! Ξέρει να χρησιμοποιεί το λόγο για να παίρνει αυτό που θέλει, και μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα αφού… του αρέσουν λίγο πολύ όλα!

Σκορπιός: Το πιο σέξι ζώδιο! Η αποφασιστικότητα και η δυναμικότητα του Σκορπιού τον κάνει ακαταμάχητο!

Καρκίνος: Το ζώδιο με τη μεγάλη καρδιά. Ο Καρκίνος είναι το πιο πιστό άτομο που θα συναντήσετε ποτέ.

Αιγόκερως: Σταθερότητα, φερεγγυότητα, υπευθυνότητα. Δεν θα είστε ποτέ ανασφαλείς μαζί τους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υδροχόος: Το πιο ελκυστικό τους χαρακτηριστικό είναι το φιλόδοξο όραμά τους, τόσο για το μέλλον τους όσο και για τους γύρω τους!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.