ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ψυχρή Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

Η Ψυχρή Πανσέληνος θα κοσμήσει τον νυχτερινό ουρανό σήμερα

Ψυχρή Πανσέληνος Δεκεμβρίου: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο

Η εποχή του Τοξότη είναι γεμάτη περιπέτειες από τη στιγμή που ξεκίνησε. Αλλά με την πανσέληνο που θα εμφανιστεί στις 8 Δεκεμβρίου, είναι και μια ευκαιρία να μοιραστείς τις προσωπικές σου απόψεις με άλλους, τις οποίες μέχρι τώρα κρατούσες για τον εαυτό σου.

Ωστόσο αν ανήκεις σε ένα από τα 3 παρακάτω ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του Δεκεμβρίου, μπορείς να αποφύγεις λίγο το χάος την ώρα που θα επιχειρήσεις να ανταλλάξεις λόγια με τους άλλους.

Φέτος, η Ψυχρή Πανσέληνος θα κοσμήσει τον νυχτερινό ουρανό στις 8 Δεκεμβρίου. Καθώς θα βρεθεί σε σύνοδο με τον ανάδρομο Άρη, αυτό το φεγγάρι υπόσχεται να τονίσει τις δυσκολίες σχετικά με την ανταλλαγή και τη λήψη ακριβών πληροφοριών, ειδικά τη στιγμή που λαμβάνει χώρα στο μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων. Δεδομένου ότι ο Δίδυμος είναι ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, αυτή η πανσέληνος είναι βέβαιο ότι θα κάνει τους πάντες να μιλήσουν, αλλά οι λέξεις και οι πληροφορίες που επιλέγεις να μοιραστείς είναι ζωτικής σημασίας.

Κινεί επίσης την περιέργεια όλων και τονίζει την επιθυμία να αποκαλύψεις πληροφορίες που δεν έχεις ακόμη αποκτήσει, με βάση το σημείο όπου ο Δίδυμος πέφτει στον αστρολογικό χάρτη σου.

Παρακάτω είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την Ψυχρή Πανσέληνο του 2022:

Καρκίνος

Γίνε περίεργη, Καρκίνε, ιδιαίτερα για τις τρέχουσες συνήθειές σου πίσω από κλειστές πόρτες. Ο χρόνος που βρίσκεσαι μόνη σου είναι μια ευκαιρία για εσένα να ψάξεις βαθιά στην ψυχή σου. Σκέψου πώς μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ενδοσκοπικές στιγμές σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να γράψεις ημερολόγιο και να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει. Έχεις πολύ περισσότερη πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες από ότι φαντάζεσαι.

Σκορπιός

Τείνεις να είσαι το άτομο στο οποίο έρχονται οι άλλοι για πολύτιμες γνώσεις, Σκορπιέ. Αν και το να βοηθάς άλλους με τα διλήμματά τους, προσφέρει πνευματική διέγερση, είναι σημαντικό να μην αισθάνεσαι ότι σε εκμεταλλεύονται. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να καθορίσεις τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να θέσεις υγιή όρια όταν πρόκειται για συνομιλίες με άλλους.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάλμαρε λίγο, Αιγόκερε. Μπορεί να αισθάνεσαι αβέβαιη όταν πρόκειται για την πορεία σου προς τα εμπρός, αλλά είσαι εφοδιασμένη με τις απαραίτητες πληροφορίες για να φτάσεις εκεί που θέλεις όταν έρθει η ώρα. Απλά να προσέχεις την ψυχική εξάντληση καθώς είναι αδύνατο να είσαι παραγωγική όταν τρέχεις με λίγα καύσιμα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.