ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα δέχονται όλα: Αυτά είναι τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια

Μαζί του δεν θα έχετε το άγχος της κριτικής

Τα δέχονται όλα: Αυτά είναι τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια

Πιθανότατα στη ζωή σας να περιβάλλεστε από μερικούς πραγματικά ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, οι οποίοι ίσως και να είναι λίγοι στον αριθμό και στους οποίους μπορεί εσείς να μην ανήκετε.

Εκείνοι είναι οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνεστε όταν χρειάζεστε μια – χωρίς κριτική- συμβουλή, ιδίως όταν αυτό που θέλετε να συζητήσετε ξεπερνά τα όριά σας ή είναι αρκετά περιπετειώδες.

Ξέρετε πως θα ακούσουν πρόθυμα τα επιχειρήματά σας, θα δοκιμάσουν εύκολα νέες προτάσεις ή θα παρακολουθήσουν με ηρεμία το νέο ντοκιμαντέρ που τους προτείνετε, αν -βέβαια- έχουν διάθεση. Φυσικά, δεν θα σας κρίνουν αν εσείς πάτε αντίθετα από τη γνώμη τους ή δοκιμάσετε κάτι που εκείνοι θεωρούν παράτολμο.

Σύμφωνα με την αστρολογία, λοιπόν, αυτοί οι άνθρωποι είναι πιθανό να ανήκουν στα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια, τα οποία είναι τα παρακάτω – με ένα να κερδίζει τον τίτλο του πιο ανοιχτόμυαλου από όλα. Hint: αυτό είναι και το πιο έξυπνο ζώδιο.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι γνωστοί για την περιπετειώδη και ταξιδιάρικη φύση τους. Χάρη σε αυτή γνωρίζουν νέους πολιτισμούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Προσπαθούν να ανακαλύπτουν διαρκώς κάτι νέο και λατρεύουν τις συζητήσεις που τους ανοίγουν τους ορίζοντες. Είναι ανοιχτοί σε μη συμβατικές ιδέες και κάθε τι νέο το αντιμετωπίζουν ως ευκαιρία για γνώση και περιπέτεια στη ζωή τους.

Ιχθύς

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, καθώς έχουμε συνδυάσει τους Ιχθύες με την ευαισθησία και την ονειροπόληση, μα όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο δεν θέλουν να πληγώσουν κανενός τα συναισθήματα, γι’ αυτό και δεν κρίνουν. Ως ζώδιο του νερού αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα των άλλων και έχουν έντονη ενσυναίσθηση, γι’ αυτό και μπορούν να σκεφτούν διαφορετικά και «ανοιχτά». Αν είστε μαζί τους δεν θα πρέπει να φοβάστε την κριτική.

Υδροχόος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολύ σωστά μαντέψατε, στην κορυφή της λίστας με τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια βρίσκεται ο Υδροχόος. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου είναι επίσης γνωστοί για την εξυπνάδα και το ρηξικέλευθο πνεύμα τους. Σκοπός τους στη ζωή είναι να μαθαίνουν διαρκώς κάτι νέο, να ξεπερνούν τα όρια, να επαναστατούν και έτσι να βοηθούν τον εαυτό τους και το σύνολο να βελτιωθεί. Λατρεύουν οτιδήποτε έξω από τα συνηθισμένα και θα είναι οι πρώτοι που θα πουν «ναι» στην πρόταση τελευταίας στιγμής για ένα ταξίδι. Τους αρέσει να διαφοροποιούνται και δεν θα ξαφνιαστούν εύκολα με κάτι, οπότε και δεν θα το κρίνουν.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.